refinansiering-78.jpg

Søk om refinansiering

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

re:member hjelper deg å refinansiere lån

Vurderer du å refinansiere lån? Enkelt forklart handler det om å samle dine lån i ett lån, og fordelen er at dette senker totalkostnaden.  

Dersom du har tatt opp smålån hos flere ulike tilbydere for å finansiere uforutsette utgifter i hverdagen, kan det fort bli mye å holde styr på. Det er ingen hemmelighet at jo flere kreditorer du har å forholde deg til, desto større er faren for at du glemmer å betale en faktura eller to innen forfall, og at du betaler mer gebyrer enn du må.

En dårlig oversikt kan føre til at du ender med større totale kostnader for lånet, noe du helt sikkert helst vil unngå. Dersom regningene begynner å hope seg opp, kan en smart løsning derfor være å refinansiere gjelden.

Hva betyr det å refinansiere lån?

Det å refinansiere lån innebærer ganske enkelt at du samler alle lånene dine i ett. Du tar altså opp et helt nytt lån for å betale ned utestående gjeld du har hos andre aktører. Dette gjøres ved å søke om refinansiering hos en långiver som tilbyr dette.

Det er långiveren som sørger for at de andre lånene dine blir innfridd, så det eneste du trenger å forholde deg til er å betale ned på ditt nye refinansieringslån. Og med alle lånene samlet under ett vil du få bedre kontroll over økonomien.

Les også om hvordan du kan refinansiere kredittkort her.

Hvorfor bør du refinansiere lån?

Fordelene ved å refinansiere lån kan oppsummeres i to veldig gode grunner:  

1. Bedre oversikt - Når du samler alle lånene dine under ett, trenger du kun å forholde deg til én forfallsdato og én faktura. Da slipper du å måtte huske på flere fakturaer som skal betales til ulike datoer, og ikke minst slipper du ha kontroll på flere nedbetalingsplaner.

2. Større økonomisk frihet - Med et større lån får du mest sannsynlig lavere rente, og med færre gebyrer i tillegg vil trolig månedsbeløpet bli betraktelig mindre. Med andre ord sparer du penger på å samle smålån, og får dermed litt større økonomisk frihet i hverdagen. De ekstra pengene kan du bruke til andre viktige utgifter eller du kan velge å betale ned raskere på lånet ditt.   

Hvem kan søke om å refinansiering?

Å søke om et lån til refinansiering kan lønne seg for mange i ulike livssituasjoner. Kanskje du nettopp har vært på en reise som ble dyrere enn ventet, flyttingen kostet mer enn du hadde tenkt - eller har kredittkortgjelden vokst? Uansett gir refinansiering deg både bedre oversikt og en større økonomisk frihet. 

Søk om å refinansiere lån

Hos re:member kan du søke om å refinansiere lån fra 10 000 til 350 000 kroner. Renten ligger på mellom 8,95 % og 19,95 %, men nøyaktig hvilken rente du får på ditt lån avhenger av en individuell kredittvurdering. Du vil i tillegg motta en oversiktlig nedbetalingsplan, slik at du til enhver tid kan være sikker på at du vet hva du skal betale.

Søk uforpliktende om refinansiering hos re:member her.