kredittkort-forbrukslan16.jpg
  1. Start
  2. Har du sjekket mulighetene for å refinansiere noen lån?

Har du sjekket mulighetene for å refinansiere noen lån?

Søk om refinansiering

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,55 % / Eff. 13,87 %. Kostnad 23 855 kr. Totalt 88 855 kr.

Det kan være lett å falle for fristelsen til å ta opp enda mer gjeld for å finansiere hverdagen. Ulempen er imidlertid at du til slutt får mange kreditorer å forholde deg til, unødvendig høy rente på noen av lånene og flere avdrag enn du egentlig trenger.

Ved å samle flere smålån, enten det er andre forbrukslån, handlekonto, kredittkort eller andre former for avbetalingsordninger i ett felles forbrukslån, kan du spare betydelige beløp hver eneste måned på færre avdrag, gebyrer og kreditorer – og ikke minst kan du få en lavere rente på lånet. Pengene du sparer kan du for eksempel bruke på å betale ned bilen eller boligen raskere, eller bare ha et litt større handlingsrom i familieøkonomien.

Lån uten sikkerhet

re:member tilbyr forbrukslån fra 10 000 til 30 000 uten at du trenger å stille noen slags form for sikkerhet for lånebeløpet. Du kan bruke pengene til hva du vil, men hvitvaskingsloven pålegger oss likevel å spørre om hva du skal bruke pengene på. Renten du får på ditt forbrukslån avhenger blant annet av lånebeløp og ønsket nedbetalingstid. I tillegg vil en individuell kredittvurdering være med på å fastsette rentesatsen på ditt lån.

Bedre oversikt over økonomien

Hvis du får innvilget et re:member forbrukslån slik at du kan refinansiere annen dyr smågjeld, får du sammen med utbetalingen av beløpet en oversiktlig nedbetalingsplan for hele låneperioden. Du har likevel stor fleksibilitet og du kan betale inn mer enn det nedbetalingsplanen viser de månedene du har mulighet for det. Gjelden din hos oss vil da bli redusert med tilsvarende innbetalt ekstrabeløp. Du kan også når som helst velge å innfri lånebeløpet i sin helhet – uten at det koster deg noe ekstra.

Test lånekalkulatoren

Ved hjelp av lånekalkulatoren kan du enkelt sjekke hvor mye du må ut med i månedlige utgifter på lånet. Det eneste du trenger å gjøre er å justere på to parametere; lånebeløp og ønsket nedbetalingstid. Så hvis du ønsker å gjøre hverdagen din litt enklere, med bedre oversikt over din egen økonomi, så lønner deg seg å sjekke ut muligheten for refinansiering gjennom oss. 

Søk om refinansiering her.