re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Har du behov for et smålån?

Et forbrukslån trenger ikke å handle om store beløp. Noen ganger trenger vi kun et smålån for å dekke behovet – om det så er til innkjøp av noe nytt, en ferietur eller oppgradering av hjemmet vårt. Dette må du vite om smålån.  

Som navnet tilsier, er et smålån et forholdsvis lite lån. Pengebeløp er relativt, og ofte har vi hver vår definisjon på hva som utgjør et stort eller lite lån. Årsakene til behov for litt ekstra kapital i hverdagen, kan være mange. Kanskje det er en midlertidig økonomisk utfordring, eller rett og slett trangen til å ta en etterlengtet reise. Uansett hva behovet ditt er, kan løsningen ligge i et smålån uten sikkerhet.

Penger til det du vil med et smålån

Du står helt fritt til å bestemme hva du skal bruke et forbrukslån fra re:member på. Om det så er smålån til reparasjon av bilen, et nytt møbel, planker til å endelig bygge ferdig garasjen eller å ta en sydentur.

Søknadsprosessen for smålån 

Når du skal søke om lån fra re:member fyller du ut søknadsskjema med personlig informasjon og ønsket lånesum.  Dersom du får søknaden godkjent, mottar du et uforpliktende tilbud. Du velger selv om du skal takke ja – gjør du det så kan du raskt og trygt signere med BankID.

Velge kredittkort eller smålån?

Mange tenker at det mest praktiske er å finansiere kjøpet med et kredittkort, og det kan absolutt være et godt alternativ om du betaler tilbake alt så fort regningen kommer. Men hvis du allerede er klar over at økonomien ikke strekker til å tilbakebetale alt og heller ønsker å nedbetale litt og litt, vil kredittkortrenten være høyere enn om du tok opp et lite lån.

Les mer om lånerente her, og få gode tips til hvordan du kan sette opp en nedbetalingsplan her.

Låne penger fra en trygg aktør

Hos re:member kan du med et forbrukslån låne fra 10 000 kroner. Har du større planer, og trenger et større lånebeløp, kan du låne opptil 350 000 kroner. Om du får søknaden godkjent avhenger blant annet av en individuell kredittvurdering.

Søker du om lån fra re:member får du en trygg aktør, som gir deg et uforpliktende tilbud. Pengene kan du bruke til akkurat det du vil – til stort eller smått, eller praktiske prosjekter.