samle-smalan5.jpg

Søk om refinansiering

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

Samle smålån? Slik gjør du

Når du samler dyre smålån kan du spare penger, bli kvitt bekymringene dine og få større økonomisk frihet. 

Å ha flere smålån hos ulike tilbydere kan gi deg mye hodebry, og i tillegg får du mange unødvendige utgifter. Her får du tips til hvordan du kan få kontroll over privatøkonomien din igjen gjennom å refinansiere, altså å samle smålånene i ett lån. 

Hva er smålån?

Smålån er mindre lånebeløp, gjerne inntil 100 000 kroner som blir utbetalt i løpet av kort tid, ofte i form av lån uten sikkerhet. Disse blir gjerne kalt forbrukslån, men kan også være kredittkort, mikrolån og SMS-lån. Og nettopp fordi lånene er uten sikkerhet i for eksempel bolig eller bil, er renten høyere – da har ikke den som låner deg pengene sikkerhet i en verdi hvis du misligholder lånet. 

Det er ikke uvanlig å ta opp smålån for å finansiere varer eller tjenester som møbler, oppussing, TV eller telefon. Dette kan være et godt alternativ når du trenger å låne penger i en kort tidsperiode, og planlegger å betale tilbake så raskt det lar seg gjøre.

Hvorfor samle smålån?

Men livet blir ikke alltid som du planlegger. Derfor er det heller ikke uvanlig å ta opp for flere smålån, noe som kan bli kostbart for deg. I tillegg til terminbeløpene du må betale, kommer det ekstra gebyrer som fort kan koste deg en hundrelapp ekstra per kredittgiver. Det gjør at gjelden din kan bli for stor og uoversiktlig, hvilket fører til at du kan miste kontrollen over privatøkonomien din. 

Du har sikkert hørt uttrykket “mange bekker små blir en stor å” – det kan skje med smålån også. Da kan refinansiering være en god løsning.

Når du samler smålånene dine kan du spare penger på gebyrer, da du kun betaler til én kreditor i stedet for flere. Dessuten er det lettere å forholde seg til én regning og én nedbetalingsplan, slik at du får oversikten og kontrollen tilbake over privatøkonomien din. 

Og det aller beste? Totalkostnaden blir lavere.

Hvem kan søke om å samle smålån?

Hos re:member kan alle som er over 18 år, har fast inntekt og ikke har noen registrerte betalingsanmerkninger søke om å samle smålån. Lånebeløpet og renten du får bestemmes individuelt, og avgjøres blant annet på bakgrunn av en kredittvurdering av deg. 

Samle smålånene dine hos re:member

re:member tilbyr refinansiering uten sikkerhet av kredittkort og dyre smålån slik at du kan spare penger, og du kan låne fra 10 000 til 350 000 kroner. Når du kun forholder deg til én långiver får du færre gebyrer, avgifter, utgifter og totalkostnader siden du betaler én sum til ett sted.  

På denne måten kan du spare betydelige beløp. Pengene du sparer kan du for eksempel bruke på å betale ned lånet, bilen eller boligen raskere. 

Her er alle fordelene du får ved å samle smålån

  • Du forholder deg til én långiver
  • Du får kun én regning i måneden
  • Du får lettere oversikt og bedre kontroll på privatøkonomien din
  • Du får lavere totalkostnad – og sparer penger

Dersom du vil vite mer, kan du lese om refinansiering hos re:member. Hvis du fremdeles er usikker på om det vil lønne seg for deg å samle smålån og refinansiere, kan du prøve lånekalkulatoren vår før du søker. 

Og du – husk at det er helt uforpliktende å søke om refinansiering hos re:member.