refinansiering-frihet.jpg

Låneeksempel: 65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,55 % / Eff. 13,87 %. Kostnad 23 855 kr. Totalt 88 855 kr.

Litt mer frihet uten dyre smålån

Er du en av dem som har dyre smålån, kredittkortgjeld eller andre avbetalingsordninger? Er det vanskelig å holde oversikt over høye renter, store månedlige summer og gebyrene på de forskjellige nedbetalingene dine? 

Da kan refinansiering lønne seg. Refinansiering gir deg mulighet til å samle dyre smålån i et gunstigere lån, og samtidig kvitte deg med flere utgiftsposter. På den måten kan du få bedre oversikt og en litt romsligere økonomi – eller litt mer frihet til det som betyr noe deg.

Fire fordeler med refinansiering

Har du kredittkortgjeld eller andre smålån er det mulig å spare penger på å samle gjelden i ett felles lån. re:member gir deg fire gode råd til refinansiering av gjeld.

1. Én kreditor å forholde deg til

Å forholde seg til mange kreditorer kan være vanskelig, og du har kanskje opplevd å glemme å betale en regning. Dersom du glemmer låneforpliktelsene, kan du risikere en betalingsanmerkning. En slik anmerkning kan resultere i at du får avslag når du søker om kreditt, lån eller ønsker å tegne et nytt abonnement. Om du velger å refinansiere dyre smålan får du kun én kreditor å forholde deg til. Dette gir deg ikke bare bedre kontroll, men du vil mest sannsynlig få en lavere totalkostnad.

2. Du kan spare pengersamle dyre smålån

Ved å samle gjelden du har i ett felles forbrukslån kan du spare mye penger, enten det er snakk om forbrukslån, handlekonto, kredittkort eller andre former for avbetalingsordninger. Pengene du sparer kan du for eksempel bruke på å betale ned bilen eller boligen raskere, eller bare ha et litt større handlingsrom i privatøkonomien.

3. Lavere rente og mer kontroll

Er lånene du har gamle, altså at det er lenge siden du tok dem opp, kan renten også være høyere enn den nødvendigvis trenger å være. Refinansiering av gjeld kan derfor være en god idé. Ved å samle smålån til ett lån, kan du få en lavere rente, samtidig som du sparer på alle ekstrautgiftene som følger med mange forskjellige lån. Ved å refinansiere slipper du også å holde styr på flere regninger, og det blir lettere og få oversikt over økonomien din.

samle lån

4. Færre avdrag og gebyrer 

Med et lån kommer det ofte gebyrer, som for eksempel etableringsgebyr, årsgebyr, og termingebyr. Har du mange smålån kan det fort bli høye kostnader som kun går til både renter og gebyrer. Ved å samle smålån unngår du dette ettersom du betaler et fast beløp til ett sted.

Refinansiering med re:membersamle dyre smålån

Dersom du ønsker å samle dyre smålån, kan du hos re:member låne fra 10 000 til 350 000 kroner – helt uten sikkerhet i for eksempel bolig eller bil. Du har mulighet å til enhver tid innfri lånet uten ekstra kostnader. Prøv lånekalkulatoren under for å se hvor mye du kan spare.

Låneeksempel: 65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,55 % / Eff. 13,87 %. Kostnad 23 855 kr. Totalt 88 855 kr.

Lånebeløp

Du kan låne fra 10 000 til 350 000 kr. Du kan velge ønsket beløp på lånesøknaden. Beløpet du får låne baserer seg på en individuell kredittvurdering.

Ønsket nedbetalingstid

Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån opptil 5 år. Nedbetalingstid ved refinansiering opptil 15 år.

Nedbetalingstid over 5 år er kun mulig ved refinansiering av annen gjeld. Dette er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer.

Beregnet månedskostnad

Vi tilbyr en lånerente fra 7,95 - 19,95 %. Hvilken rente du får avhenger av en individuell kredittvurdering.
  • per mnd ved 7,95 % nom. rente. Eff. rente  % Kostnad kr Totalkostnad: kr
  • per mnd ved 12,95 % nom. rente. Eff. rente  % Kostnad kr Totalkostnad: kr
  • per mnd ved 15,95 % nom. rente. Eff. rente  % Kostnad kr Totalkostnad: kr
  • per mnd ved 19,95 % nom. rente. Eff. rente  % Kostnad kr Totalkostnad: kr

Søknaden er helt uforpliktende

Prisoversikt refinansiering

  • Lånebeløp fra 10 000 til 350 000 kr.

  • Nominell rente fra 7,95 % - 19,95 % basert på en individuell kredittvurdering. Renten kan endres.

  • Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån opptil 5 år. Nedbetalingstid ved refinansiering opptil 15 år.

  • Etableringsgebyr 750 kr.

  • Fakturagebyr 45 kr.

  • Faktureringsmuligheter: Giro, avtalegiro og eFaktura.