Lånekalkulator

Prøv lånekalkulatoren under for å se hvor mye et forbrukslån vil kunne koste deg hver måned, samt hva den totale lånekostnaden er. Skyv på de to ulike parameterne, lånebeløp og ønsket nedbetalingstid så vil du få opp en beregnet kostnad for ulike rentene vi tilbyr.

Hvilken av disse rentene du får avhenger av en individuell kredittvurdering. Den nominelle renten er fra 7,95 % til 19,95 %. Ønsker du å få vite hvilken rente du kan få, kan du sende inn en uforpliktende lånesøknad.

Låneeksempel: 65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

 

 

Lånebeløp

Du kan låne fra 10 000 til 350 000 kr. Du kan velge ønsket beløp på lånesøknaden. Beløpet du får låne baserer seg på en individuell kredittvurdering.

Ønsket nedbetalingstid

Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån opptil 5 år. Nedbetalingstid ved refinansiering opptil 15 år.

Nedbetalingstid over 5 år er kun mulig ved refinansiering av annen gjeld. Dette er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer.

Beregnet månedskostnad

Vi tilbyr en lånerente fra 7,95 - 19,95 %. Hvilken rente du får avhenger av en individuell kredittvurdering.
  • per mnd ved 7,95 % nom. rente. Eff. rente  % Totalt kr
  • per mnd ved 12,95 % nom. rente. Eff. rente  % Totalt kr
  • per mnd ved 15,95 % nom. rente. Eff. rente  % Totalt kr
  • per mnd ved 19,95 % nom. rente. Eff. rente  % Totalt kr

Søk helt uforpliktende og se hvilken rente du får på lånet ditt basert på en individuell kredittvurdering.

lanekalkulator-refinansiering.jpg

Hvordan bruke lånekalkulatoren?

Lånekalkulatoren er enkel å bruke. Ved å skyve på to parametre – lånebeløp og ønsket nedbetalingstid, ser du hva lånet vil koste deg per måned med ulike renteeksempler. Hvilken rente du får på ditt lån avhenger av flere faktorer. I tillegg til lånebeløpets størrelse og ønsket nedbetalingstid vil også en individuell kredittvurdering ligge til grunn for rentesatsen du får. re:member tilbyr forbrukslån uten sikkerhet fra 7,95 % til 19,95 %. 

Kortere nedbetalingstid

Nedbetalingstiden du får på et forbrukslån uten sikkerhet vil være kortere enn for eksempel på et boliglån. Normalt vil nedbetalingstiden ligge mellom 1-15 år, avhengig av blant annet lånebeløp, din betalingssituasjon og om det er et nytt lån eller et refinansieringslån. Anbefalt nedbetalingstid på nytt lån er opptil 5 år, for refinansiering opptil 15 år. Med et forbrukslån gjennom re:member får du en oversiktelig nedbetalingsplan for hele låneperioden. Men om ønskelig kan du betale mer per måned enn det nedbetalingsplanen din tilsier. Du kan også når som helst innfri hele lånebeløpet uten ekstra kostnader. Det er opp til deg.

Hvor mye kan jeg låne?

Med et forbrukslån fra re:member kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner. Hvor mye lån du får avhenger av en helhetsvurdering. 

For å kunne låne hos oss er det noen minstekrav du må oppfylle:

  • Du har fylt 18 år.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har en fast inntekt.
  • Du kan ikke ha mer totalgjeld enn 5 ganger din egen inntekt (brutto årsinntekt). 
  • Du må kunne håndtere en renteøkning på 5 prosentpoeng på din samlede gjeld. 

Det er helt uforpliktenede å fylle ut en søknad om forbrukslån. Om du får et tilbud kan du velge å takke ja og signere avtalen med BankID.

Lånekalkulator for andre situasjoner

Lånekalkulatoren på denne siden er i dag tilpasset forbrukslån og refinansiering, men er under utvikling slik at den skal kunne brukes som en generell lånekalkulator for flere situasjoner. Det være seg om du ønsker å bruke en lånekalkulator før kjøp av bil, bolig eller hytte. Under er informasjon om hva en lånekalkulator for de ulike formålene skal kunne hjelpe deg med:


Lånekalkulator for bil

Om du ønsker å ta opp et lån for å kjøpe bil, tilbyr ulike banker ofte et billån. Dette lånet har en høyere rente enn et boliglån fordi biler mister verdien sin raskt. For å få en bedre rente velger noen å bake inn billånet i boliglånet sitt. For at du skal kunne beregne lånekostnadene dine, bør en lånekalkulator for bil inneholde lånebeløp, rente og nedbetalingstid.

Lånekalkulator for bolig og hytte

Om du ønsker å ta opp et lån for å kjøpe bolig tilbyr ulike banker typisk et boliglån. Disse bankene tilbyr ulik rente på et boliglån, så her kan det være lurt å forhøre seg med flere. Om du ønsker å ta opp et lån for å kjøpe hytte finnes det hyttelån, men disse har gjerne en høyere rente enn et boliglån og blir dermed dyrere. Alternativt kan du ta sikkerhet i egen bolig for å få en bedre rente. For å kunne beregne kostnadene knyttet til et bolig- eller hyttelån, bør en lånekalkulator inneholde lånebeløp, rente og nedbetalingstid.

Ordbok for lånekalkulator

Har du lurt på ulike ord og uttrykk innenfor lånekalkulator-verdenen? Vi har samlet en ordbok her som vi tror du kan ha nytte av. Les blant annet om hva SBU rente er og hva du kan bruke BSU-pengene på.