Lånekalkulator

Denne lånekalkulatoren kan du benytte til å regne ut hva du vil, enten det er lån til bolig, bil, båt eller andre ting. Legg inn informasjonen om lånet du vurderer å ta opp, så får du vite hva renter og gebyrer blir, effektiv rente og total kostnad for det lånet du har lagt inn. Perfekt når du skal sammenligne ulike tilbydere sin rente.

Dersom du ønsker å regne ut hvor mye re:member forbrukslån koster deg i måneden, så bør du sjekke ut lånekalkulatoren for forbrukslån.

Lånekalkulator for bil

Om du ønsker å ta opp et lån for å kjøpe bil, tilbyr ulike banker ofte et billån. Dette lånet har en høyere rente enn et boliglån fordi biler mister verdien sin raskt. For å få en bedre rente velger noen å bake inn billånet i boliglånet sitt. For at du skal kunne beregne lånekostnadene dine, kan du bruke lånekalkulatoren over til å se hva et evt. lån til bil vil koste deg.

Lånekalkulator for bolig og hytte

Om du ønsker å ta opp et lån for å kjøpe bolig tilbyr ulike banker typisk et boliglån. Disse bankene tilbyr ulik rente på et boliglån, så her kan det være lurt å forhøre seg med flere. Om du ønsker å ta opp et lån for å kjøpe hytte finnes det hyttelån, men disse har gjerne en høyere rente enn et boliglån og blir dermed dyrere. Alternativt kan du ta sikkerhet i egen bolig for å få en bedre rente. Bruk lånekalkulatoren over for å beregne hva et slikt lån kan koste deg.

Lånekalkulator for båt

Enten du er på jakt etter en båt eller allerede har funnet drømmebåten, kan du finansiere kjøpet med et båtlån, eller du kan bake inn kjøp av ny båt i eksisterende boliglån. Dersom du har mulighet til å øke boliglånet for å kjøpe båt, istedenfor å ta opp et eget båtlån, er dette klart billigere. Bruk lånekalkulatoren over for å beregne hva lånet vil koste deg.

Ordbok for lånekalkulator

Har du lurt på ulike ord og uttrykk innenfor lånekalkulator-verdenen? Vi har samlet en ordbok her som vi tror du kan ha nytte av. Les blant annet om hva BSU rente er og hva du kan bruke BSU-pengene på.