refinansiering.jpg

Søk om refinansiering

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Lån til refinansiering

Kort fortalt betyr refinansiering at du samler alle lånene dine. Du tar opp ett lån, for å betale ned andre lån du har. Stadig flere oppdager fordelene ved dette, og tar derfor opp lån til å refinansiere gammel og ikke minst dyr gjeld.

Det er ikke uvanlig å måtte låne penger. Kanskje trenger du nye møbler og hvitevarer, penger til å reparere bilen eller unne deg en liten ferie – uansett hva det er, så skal du vite at du ikke er den eneste. Mange sitter med flere lån, både store og små, og sannsynligheten er stor for at renten er forskjellig på de fleste. I noen tilfeller er lånerenten også høyere enn den trenger å være.

Men det finnes en smart løsning på dette, og stadig flere velger å benytte seg av den. Vår nye undersøkelse om re:member forbrukslån og kundeinnsikt viser at hele 55 % av alle deltakerne har brukt forbrukslånet til å refinansiere lån

Vanskelig å holde oversikt

Når du velger å låne penger er det ofte forbundet med flere gebyrer og månedlige kostnader. Det kan være at det ikke er store beløp det er snakk om, men har du flere lån kan det fort bli noen tusenlapper om du legger sammen alle utgiftene.

Med flere lån er det lett å miste oversikten, og glemmer du å betale forpliktelsene kan det bli dyrt med purregebyrer. Selv om du betaler disse, vil totalkostnaden for lånet bli enda større enn du hadde tenkt – og alt dette kunne vært unngått med en bedre oversikt over økonomien.   

Lån til refinansiering hos re:member

Ved å samle smålån, om det så er forbrukslån, kredittkortgjeld, handlekontoer eller andre former for avbetalingsordninger, kan du spare betydelige beløp hver måned. Ved å ta opp et refinansieringslån blir i tillegg færre avdrag, gebyrer og kreditorer å forholde seg til – noe som gir bedre kontroll. Pengene du sparer vil gi større handlingsrom i familieøkonomien, eller kan brukes til å nedbetale gjeld raskere.

Ønsker du å gjøre det samme som flere andre har gjort, kan du hos re:member låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet. Avhengig av en individuell kredittvurdering kan du få rente fra 8,95 % til 20,70 %.

Ønsker du mer informasjon kan du lese mer om refinansiering og se hvor mye du kan spare på å refinansiere hos re:member. Det er helt uforpliktende å søke om refinansiering.