oppussing-22.jpg

re:member forbrukslån

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

Få drømmehjemmet med oppussing

Nytt kjøkken, ny platting eller nytt bad? Her har vi samlet nyttige artikler og guider som gir deg gode råd innen oppussing. Mangler du finansiering, kan et forbrukslån fra re:member hjelpe deg å realisere oppussingsprosjektene dine.

Nordmenn går mann av huse(t) for å pusse opp. Vi er faktisk i verdenstoppen når det kommer til oppussing, og sammenlagt bruker vi nærmere 70 milliarder kroner i året på å fikse på boligen vår – innvendig som utvendig.

Oppussing som øker boligens verdi

Er målet med oppussingen å få høyest mulig verdiøkning, kan erfarne eiendomsmeglere gi deg noen gode råd. Mange tilbyr gratis verdivurdering, og under befaringen kan du spørre om hva som hadde lønnet seg mest.

Det som imidlertid er klart er at et høyere godkjent boareal vil dra opp verdien. Har du eksempelvis et loft eller en råkjeller som kan bygges om til godkjent P-rom, vil det nesten garantert lønne seg. En annen mulighet er å bygge et ekstra soverom om du eksempelvis har stor stue. Om du har separat kjøkken og stor stue, kan en smart løsning være å flytte kjøkkenet inn i stua og bruke det ledige rommet til soverom.

Kan en enkel malejobb gjøre jobben? Lyse farger gjør at boligen virker større og luftigere.

Puss opp badet

Badet regnes som det desidert dyreste rommet å pusse opp. Her er det også desto viktigere å være nøye slik at planene ikke går i vasken. Slurver du med jobben kan du få problemer med fuktighet og råte, og som konsekvens av dette kan du dessuten få problemer med å selge boligen ved et senere tidspunkt.

Når du pusser opp badet må du følge de tekniske kravene til byggverk nedfelt i TEK17, som stiller krav til fagkyndighet på flere områder. Derfor er det viktig å benytte seg av håndverkere og fagteknisk personell der du må, slik at du er trygg på at arbeidet blir gjennomført korrekt og samtidig tåler tidens våte tann.

Du kan regne med at prislappen på et slikt prosjekt ender på alt fra 150 000 til 300 000 kroner, så klart avhengig av hvor store oppussinger du gjør og om du gjør mye arbeid selv eller ikke. Da kan et forbrukslån fra re:member være løsningen for å dekke noen av kostnadene.

Oppussing

Lån til oppussing

Trender, slitasje og skiftende værforhold er noen av årsakene til at vi har behov for å pusse opp, men det er ikke alle som sitter på de nødvendige midlene til å kunne ta fatt i verktøyet og begynne å rive og snekre. Da kan et forbrukslån være et alternativ, slik at du kan skride til verket først som sist!

Enten det er platting til sommeren eller bad som står øverst på ønskelisten er det ingen grunn til å utsette drømmeprosjektet. Med re:member kan du ta opp et fleksibelt forbrukslån på inntil 350 000 kroner – helt uten sikkerhet.

Forbrukslån til oppussing

Trenger du finansiell hjelp for å starte på drømmeprosjektet?

Med forbrukslån til oppussing fra re:member kan du starte planleggingen av oppussingsprosjektet du lenge har drømt om.

Jo kortere nedbetalingstid du velger, desto lavere blir totalkostnaden på lånet ditt. Bruk lånekalkulatoren vår for å se hvor mye du kan låne, og samtidig skreddersy et forbrukslån etter ditt behov. Du plotter enkelt og greit inn nedbetalingstid og ønsket lånesum. Søk om et forbrukslån til oppussing her.