kredittkort-forbrukslan20.jpg

Oppussing

Søk om re:member forbrukslån. 
65 000 kr o/ 5 år nom. rente 14,42 % /Eff. 17,51 %. Kostnad 30 355 kr.  Totalt 95 355 kr.

Nytt kjøkken, nye mobler eller nytt bad? Med et forbrukslån fra re:member kan du få hjelp til å realisere drømmen om å pusse opp hjemmet.

Nordmenn går mann av huse(t) for å pusse opp. Vi er faktisk i verdenstoppen når det kommer til oppussing, og sammenlagt bruker vi nærmere 70 milliarder kroner i året på å fikse på boligen vår – innvendig som utvendig.

Forbrukslån til oppussing

Trender, slitasje og skiftende værforhold er noen av årsakene til at vi har behov for å pusse opp, men det er ikke alle som sitter på de nødvendige midlene til å kunne ta fatt i verktøyet og begynne å rive og snekre. Da kan et forbrukslån være et alternativ, slik at du kan skride til verket først som sist!

Enten det er kjøkken eller bad som står øverst på ønskelisten er det ingen grunn til å utsette drømmeprosjektet. Med re:member kan du ta opp et forbrukslån på inntil 500 000 kroner – helt uten sikkerhet.

Søker du i dag får du svar med en gang om søknaden er godkjent. Pengene vil være på kontoen din i løpet av kort tid, og da er det bare å finne fram inspirasjonen og sette i gang å pusse opp først som sist.

oppussing

Pusse opp badet

Badet regnes som det desidert dyreste rommet å pusse opp. Her er det også desto viktigere å være nøye slik at planene ikke går i vasken. Slurver du med jobben, kan du få problemer med fuktighet og råte, og som konsekvens av dette kan du dessuten få problemer med å selge boligen ved et senere tidspunkt.

Når du skal pusse opp badet må du følge de tekniske kravene til byggverk nedfelt i TEK10, som stiller krav til fagkyndighet på flere områder. Derfor er det viktig å benytte seg av håndverkere og fagteknisk personell der du må, slik at du er trygg på at arbeidet blir gjennomført korrekt og samtidig tåler tidens våte tann.

Du kan regne med at prislappen på et slikt prosjekt ender på alt fra 150 000 til 300 000 kroner, så klart avhengig av hvor mye du skal pusse opp og om du gjør mye arbeid selv eller ikke. Da kan et forbrukslån fra re:member være løsningen for å dekke noen av oppussingskostnadene.

Forbrukslån til oppussing

Trenger du finansiell hjelp for å starte med oppussing?

Med forbrukslån til oppussing fra re:member kan du starte planleggingen av oppussingsprosjektet du lenge har drømt om allerede i morgen. Bruk lånekalkulatoren vår for å se hvor mye du kan låne, og samtidig skreddersy et forbrukslån etter ditt behov. 

Du kan søke om et forbrukslån til oppussing her.