Vattenrutschkana2.jpg

Derfor lønner det seg med refinansiering av kredittkort

Søk om refinansiering

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Har du pådratt deg flere smålån og kredittkortgjeld av ulik størrelse for å kjøpe deg noe du helst ville slippe å spare til? Disse kan være kostbare, men det finnes en enkel måte å redusere lånekostnadene dine på. Hopp til beskrivelsen av hvordan du går frem for å refinansiere.

Du er ikke den eneste som har tatt opp et lite lån for å dekke betalingsutsettelsen på den siste mobilen eller PCen som du valgte å kjøpe uten å spare først. I tillegg har du kanskje kredittkortgjeld etter at du kjøpte den nyeste flatskjermen på markedet eller den etterlengtede nye senga til soverommet.

Det er egentlig det samme hvorfor du har disse lånene, for det du trenger å vite er at det er smart med refinansiering av kredittkortet. Refinansierer du med re:member slipper du alle de ulike regningene som dumper inn i nettbanken hver måned. Ved å refinansiere samler du alt på ett sted og får kun én faktura å forholde deg til og bedre kontroll over økonomien din.

Refinansiering av kredittkort

Refinansiering av kredittkort

Dette betyr i praksis at du tar opp et nytt lån for å dekke den gamle gjelden som ofte består av flere smålån med høye renter, gebyrer og andre mindre gode betingelser. Ved å refinansiere kan du redusere slike kostnader i tillegg til at du får en bedre oversikt over pengeforbruket ditt. Du får en nedbetalingsplan tilpasset deg og din økonomi, noe som gjør det lettere for deg å se hvor mye penger du har til overs.

Med re:member kan du låne opptil 350 000 kr uten sikkerhet, og rentesatsen avhenger av en individuell kredittvurdering. Et slikt lån vil gjøre det enklere for deg å betjene gjelden din, du får mer penger tilgjengelig og det er ofte lavere rente på et forbrukslån uten sikkerhet.

Husk at det er noen få kriterier du må oppfylle for å kunne søke om lånet:

  • 18 års aldergrense
  • krav til fast inntekt
  • ingen registrerte betalingsanmerkninger

Refinansiering kredittkort

Slik søker du om refinansering

Fyll ut søknadskjemaet for refinansering med re:member, husk å få med alle lånene / kredittkortene du ønsker å refinansiere. Glemmer du noe, så bare ta kontakt med kundesevice så legger vi det til.

Du får svar på e-post og du kan ta kontakt med kundeservice underveis om du har spørsmål eller har tilleggsinformasjon du vil legge til.

Ta kontroll over kredittkort og lån

Med re:member forbrukslån kan du sikre nedbetaling av gjelden din på en trygg og sikker måte. Du har full kontroll med en oversiktlig, enkel og gratis nettbanktjeneste som re:member tilbyr alle sine kunder. 

Har du spørsmål om refinansiering av kredittkort, kan du kontakte kundeservice. Ta et smart økonomisk valg i forhold til smålånene dine og søk om refinansiering i dag.