Vattenrutschkana2.jpg

Søk om refinansiering

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Derfor lønner det seg med refinansiering av kredittkort

Har du brukt kredittkortet på ulike ting du helst ville slippe å spare til? Eller kanskje du måtte ha deg en ny vaskemaskin akkurat nå. Det er flere grunner til å benytte seg av et kredittkort, men det kan bli kostbart i lengden. Dersom du har kredittkortgjeld bør du vurdere å refinansiere disse til ett og samme lån. 

Det er egentlig det samme hvorfor du har disse lånene, for det du trenger å vite er at det kan være smart med refinansiering av kredittkortet. Refinansierer du med re:member slipper du alle de ulike regningene som dumper inn i nettbanken hver måned. Ved å refinansiere samler du alt på ett sted og får kun én faktura å forholde deg til og bedre kontroll over økonomien din. I tillegg sparer du penger.

Refinansiering av kredittkort

Refinansiering av kredittkort

Dette betyr i praksis at du tar opp et nytt lån for å dekke den gamle gjelden som ofte består av flere smålån med høye renter, gebyrer og andre mindre gode betingelser. Ved å refinansiere kan du redusere slike kostnader i tillegg til at du får en bedre oversikt over pengeforbruket ditt. Du får en nedbetalingsplan tilpasset deg og din økonomi, noe som gjør det lettere for deg å se hvor mye penger du har til overs.

Med re:member kan du låne opptil 350 000 kr uten sikkerhet, og renten du får avhenger av en individuell kredittvurdering. Et slikt lån kan gjøre det enklere for deg å betjene gjelden din, og om du får et tilbud fra oss kan du være sikre på at du får en lavere totalkostnad.

Husk at det er noen få kriterier du må oppfylle for å kunne søke om lånet:

  • 18 års aldergrense
  • krav til fast inntekt
  • ingen registrerte betalingsanmerkninger

Refinansiering kredittkort

Slik søker du om refinansering

Fyll ut søknadskjemaet for refinansering med re:member, husk å få med alle lånene / kredittkortene du ønsker å refinansiere. Du får svar med en gang om søknaden er godkjent, avvisst eller om den må behandles manuelt.

Ta kontroll over kredittkort og lån

Med re:member forbrukslån kan du sikre nedbetaling av gjelden din på en trygg og sikker måte. Du har full kontroll med en oversiktlig, enkel nettbanktjeneste som re:member tilbyr alle sine kunder. 

Har du spørsmål om refinansiering av kredittkort, kan du kontakte kundeservice. Ta et smart økonomisk valg og søk om refinansiering.