Vattenrutschkana2.jpg

Derfor lønner det seg med refinansiering av kredittkort

Søk om refinansiering

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Har du brukt kredittkortet på ulike ting du helst ville slippe å spare til? Eller kanskje du måtte ha deg en ny vaskemaskin akkurat nå. Det er flere grunner til å benytte seg av et kredittkort, men det kan bli kostbart i lengden. Dersom du har kredittkortgjeld bør du vurdere å refinansiere disse til ett og samme lån. 

Det er egentlig det samme hvorfor du har disse lånene, for det du trenger å vite er at det er smart med refinansiering av kredittkortet. Refinansierer du med re:member slipper du alle de ulike regningene som dumper inn i nettbanken hver måned. Ved å refinansiere samler du alt på ett sted og får kun én faktura å forholde deg til og bedre kontroll over økonomien din. I tillegg sparer du penger.

Refinansiering av kredittkort

Refinansiering av kredittkort

Dette betyr i praksis at du tar opp et nytt lån for å dekke den gamle gjelden som ofte består av flere smålån med høye renter, gebyrer og andre mindre gode betingelser. Ved å refinansiere kan du redusere slike kostnader i tillegg til at du får en bedre oversikt over pengeforbruket ditt. Du får en nedbetalingsplan tilpasset deg og din økonomi, noe som gjør det lettere for deg å se hvor mye penger du har til overs.

Med re:member kan du låne opptil 350 000 kr uten sikkerhet, og renten du får avhenger av en individuell kredittvurdering. Et slikt lån kan gjøre det enklere for deg å betjene gjelden din, og om du får et tilbud fra oss vil du få en lavere totalkostnad.

Husk at det er noen få kriterier du må oppfylle for å kunne søke om lånet:

  • 18 års aldergrense
  • krav til fast inntekt
  • ingen registrerte betalingsanmerkninger

Refinansiering kredittkort

Slik søker du om refinansering

Fyll ut søknadskjemaet for refinansering med re:member, husk å få med alle lånene / kredittkortene du ønsker å refinansiere. Du får svar med en gang om søknaden er godkjent, avvisst eller om den må behandles manuelt.

Ta kontroll over kredittkort og lån

Med re:member forbrukslån kan du sikre nedbetaling av gjelden din på en trygg og sikker måte. Du har full kontroll med en oversiktlig, enkel nettbanktjeneste som re:member tilbyr alle sine kunder. 

Har du spørsmål om refinansiering av kredittkort, kan du kontakte kundeservice. Ta et smart økonomisk valg og søk om refinansiering.