kredittkort-forbrukslan14.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Rentekalkulator

Med vår rentekalkulator kan du beregne hvor mye du betaler i renter, og hvor mye du betaler per måned på kjøpene dine.

Det er alltid smart å bruke en rentekalkulator når du skal beregne renter og utgifter. Og som en ekstra bonus, gir den deg bedre oversikt over økonomien din. 

Hva er en rentekalkulator?

En rentekalkulator er et verktøy som gjør at du raskt og enkelt kan beregne hva kredittkortet ditt vil koste deg hver måned. Legg inn lånebeløpet og nedbetalingstiden, så ser du med en gang hva månedskostnaden din blir. 

Prøv deg gjerne frem med forskjellige lånebeløp og ulik nedbetalingstid, slik at du også ser hvor mye mer eller mindre du må betale i renter og avdrag.  

Hvordan brukes en rentekalkulator?

Bruk musepekeren på rentekalkulatoren og velg først lånebeløp, og så ønsket nedbetalingstid. Da får du en beregnet månedskostad på rentene, og den totale rentekostnaden. 

Lånekalkulatoren viser deg også et eksempel på den nominelle årsrenten, altså lånekostnaden uten gebyrer og avgifter. Hva som blir de totale månedskostnadene og den effektive renten, altså lånekostnaden med gebyrer og avgifter, avhenger av lånetilbudet du får.

Når er en rentekalkulator nyttig?

En rentekalkulator er nyttig av flere årsaker. I første rekke kan du bruke den til å sammenligne kredittkort hos flere tilbydere, og du kan se hvor høy kreditt økonomien din tåler – eller om den i det hele tatt tåler noe mer.

Rentekalkulatoren er også nyttig dersom du har hatt en periode med flere utgifter enn vanlig. Kanskje du har vært på ferie, pusset opp soverommet eller trengte nye klær? Da kan du legge inn lånebeløpet på kredittkortet ditt, og så bruke rentekalkulatoren til å beregne månedsutgiftene dine fremover. Det gir deg fleksibilitet, siden du kan planlegge og tilpasse økonomien din etter hvor mye du må betale per måned. 

Og husk – dersom du betaler hele faktura ved forfall, betaler du ingen renter.

Prøv vår rentekalkulator

Prøv rentekalkulatoren under for å se hva det vil koste deg å utsette betalingen.

Priseksemplene er beregnet ut fra standard priser og betingelser. Dersom du har fått andre betingelser vil rentebeløpene avvike fra eksemplene under.

Rentekalkulator

Lånebeløp

 kr

Ønsket nedbetalingstid

 måneder

Beregnet månedskostnad

  •  kr
    per mnd ved 2,13 %rente.
    Total rentekostnad: kr

Eff. rente 30,33 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.