Vattenrutschkana2.jpg

Gode tilbud på dine favorittprodukter

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Det finnes massevis av skjønnhetsprodukter innen hud, hår, sminke og parfyme på nettet. Og legger du litt jobb i det, kan det være tusenvis av kroner å spare i året på å handle i nettbutikker.

Det er vel ofte en større jobb å handle i butikker i sentrum eller på kjøpesentrene rundt omkring, enn det er å handle i fred og ro på nettet fra sofaen. Når i tillegg utvalget er enormt mye større enn i vanlige butikker og prisene betydelig lavere, bør valget egentlig være enkelt.

Alt samlet på ett sted

Det som først og fremst skiller nettbutikker, i alle fall de største, fra ordinære butikker på kjøpesentre eller i handlegater i sentrum, er det brede utvalget av sminke-, hår-, hud- og parfymeprodukter du finner samlet i en og samme nettbutikk. Mens vanlige butikker ofte fører enkelte merkevarer, tilbyr de største nettbutikkene som bl.a. NordicFeel hvor hele produktspekteret samlet på ett sted. Du slipper dermed å oppsøke flere butikker for å finne det du er på jakt etter, som for eksempel et ekslusivt parfymeri og enbillig kosmetikkjede.

Bredt utvalg av kjente merkevarer

NordicFeel er et nordisk selskap som selger parfyme, kosmetikk, hud-og hårpleieprodukter til en rimelig penge. Nettbutikken har et bredt utvalg av produkter til både kvinner og menn, og de har fri frakt på alt.

Med kredittkort fra re:member får du ekstra rabatt i alle disse nettbutikkene. Husk at du må betale 25 % moms hvis du handler for over 350 kroner inkludert frakt i utenlandske nettbutikker. Dette slipper du å tenke på når du handler i helnorske nettbutikker.

Vakker blir du nok uansett hvilken nettbutikk du velger.