Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Gode tilbud på dine favorittprodukter

Det finnes massevis av skjønnhetsprodukter innen hud, hår, sminke og parfyme på nettet. Og legger du litt jobb i det, kan det være tusenvis av kroner å spare i året på å handle i nettbutikker.

Det er vel ofte en større jobb å handle i butikker i sentrum eller på kjøpesentrene rundt omkring, enn det er å handle i fred og ro på nettet fra sofaen. Når i tillegg utvalget er enormt mye større enn i vanlige butikker og prisene betydelig lavere, bør valget egentlig være enkelt.

Alt samlet på ett sted

Det som først og fremst skiller nettbutikker, i alle fall de største, fra ordinære butikker på kjøpesentre eller i handlegater i sentrum, er det brede utvalget av sminke-, hår-, hud- og parfymeprodukter du finner samlet i en og samme nettbutikk. Mens vanlige butikker ofte fører enkelte merkevarer, tilbyr de største nettbutikkene hele produktspekteret samlet på ett sted. Du slipper dermed å oppsøke flere butikker for å finne det du er på jakt etter, som for eksempel et ekslusivt parfymeri og en billig kosmetikkjede. Se utvalget her.

Bredt utvalg av kjente merkevarer

Med kredittkort fra re:member får du ekstra rabatt i alle disse nettbutikkene. Husk at du må betale 25 % moms hvis du handler for over 350 kroner inkludert frakt i utenlandske nettbutikker. Dette slipper du å tenke på når du handler i helnorske nettbutikker, slik som LYKO.