kredittkort-utlandet.jpg

Søk om kredittkort her

Eff. rente 29,06 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Derfor bør du benytte deg av kredittkort i utlandet

Mange tenker kanskje at det er dumt å bruke kredittkort i utlandet dersom du har penger på kontoen som du heller kan bruke. Dette stemmer ikke – spesielt ikke om du er i utlandet. Tvert imot finnes det en rekke gode grunner til at det er lurt å bruke kredittkort.  

En undersøkelse om norske reisevaner utført av YouGov for re:member, viser at nordmenn er flinke til å bruke kredittkort når de bestiller ferie – omtrent halvparten betaler flybilletter og overnatting med kredittkortet.

Men når det kommer til foretrukket betalingsform i utlandet viser det seg at vi er minst skeptisk til kontanter, og det gjelder spesielt de yngre. Selv om hele 45 % oppgir at de benytter seg av kredittkort i utlandet, er det likevel slik at hver tredje foretrekker å bruke kontanter på ferie i utlandet.  

Gode forsikringer med kredittkort

Det har seg slik at nordmenn følger Forbrukerrådets anbefalinger om bruk av kredittkort på ferie i større grad enn våre svenske naboer. Og en av de mest kjente grunnene til at det er smart å benytte seg av kredittkort i utlandet er forsikring.

Ved å bruke kredittkort i utlandet fremfor ditt vanlige bankkort eller kontanter, stiller du mye sterkere om du skulle komme utfor mennesker eller butikker med uærlige hensikter mens du er på reise. Velger du å benytte deg av kredittkort fra re:member, er du automatisk dekket av vår reiseforsikring dersom du betaler over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet. Med denne forsikringen er du også dekket ved svindel, tyveri eller sykdom på reisen.

Enkelt å holde orden på reisebudsjettet

Om du bruker kredittkort i utlandet, vil du dessuten enkelt kunne holde orden på reisebudsjettet ditt. Med kredittkort fra re:member kan du enkelt holde oversikten via en egen app, eller via nettbank på mobil. På denne måten slipper du holde oversikt på ukjente mynter og lapper i fremmed valuta. En bedre oversikt reduserer også sjansen for å bruke mer penger enn du har råd til.

re:member har dessuten ingen årsavgift eller etableringsgebyr, og du kan få kredittgrense på opptil 150 000 kroner. Dette gjør at du ikke trenger å ha med deg mange ulike kort på reisen, og gjør reisen enklere og tryggere.

Få tips til hvordan du får et større feriebudsjett her.

Kredittkort i utlandet gjør shoppingen lettere og tryggere

Om du benytter deg av re:members kredittkort i utlandet, kan du være trygg på at de aller fleste butikker og restauranter som har kortterminal aksepterer kortet ditt. Da kortet er et MasterCard, er det svært få som ikke kan ta betalt via ditt re:member kort. Det er dessuten langt tryggere enn å benytte seg av kontanter. Ved å bruke et kredittkort med personlig PIN-kode er det langt mindre attraktivt for lommetyvene, enn om du har vesken eller lommen full av kontanter.

Med andre ord, dersom du har med deg ditt re:member kredittkort i utlandet, gjør du reisen enklere, tryggere og mer oversiktlig. Søk om kredittkortet her.