kredittkort-forbrukslan18.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Skap ditt eget drømmekjøkken

Det er mye å tenke på når du skal pusse opp kjøkkenet, men fortvil ikke - re:member gir deg tipsene som lar deg realisere ditt drømmekjøkken!

Når du skal lage ditt eget drømmekjøkken er det mye du må ta stilling til. Hvilken stil vil du ha? Hvor mye skal du gjøre? Hva er hovedformålet med oppussingen; funksjonalitet eller estetikk? Den viktigste jobben du gjør når du skal pusse opp kjøkkenet ditt er nettopp planleggingsfasen. Tenk over følgende spørsmål rundt det eksisterende kjøkkenet ditt: 

 • Hva fungerer i det gamle kjøkkenet ditt?

 • Hva fungerer ikke så bra?

 • Ønsker du å beholde noe av de gamle løsningene?

 • Kan hvitevarene beholdes?

 • Hvordan fungerer gulvet?

 • Hvorfor ønsker du egentlig å oppgradere kjøkkenet?

Ved å finne ut av disse tingene på forhånd og være klar over hvor mye plass du faktisk har på kjøkkenet, kan du lettere planlegge et drømmekjøkken som dekker ditt behov på best mulig måte.

Finn inspirasjon til ditt eget drømmekjøkken

Før du går i gang med større oppussingsprosjekter, og spesielt dyre, som oppussing av kjøkken, kan det være lurt å hente inspirasjon. På den måten får en god oversikt over alle løsningen du kan velge mellom. Kanskje du ombestemmer deg flere ganger når det kommer til fargevalget på kjøkkenet, eller kanskje du ender med en helt annen stil enn den du hadde tenkt i utgangspunktet.

Det finnes mange gode kilder for inspirasjon når du skal realisere ditt drømmekjøkken. Bla gjennom interiørmagasiner som Vakre Hjem, Bo Bedre, Bolig Pluss og Rom 123. Ta en kikk på blogger som Norske Interiørblogger og Therese Knudsens interiørblogg. Du kan også få masse gode innspill av fagfolk, for eksempel de som jobber på møbelvarehus. Og ikke minst venner og kjente.

Drømmekjøkken

Kjøkkeninnredning på drømmekjøkkenet

Det finnes nok av stilarter du kan ha på kjøkkenet og innredning av kjøkkenet kan være vanskelig. Derfor har vi laget en liten huskeliste over ting du bør tenke på både når det gjelder store kjøkkenelementer og pyntegjenstander:

 • Store kjøleskap blir stadig mer ettertraktet ettersom vi lager mer og bedre mat hjemme, og gode råvarer krever gode oppbevaringsløsninger. Ønsker du å ta det et steg lenger, hvorfor ikke velge kjølehjørne eller en walk-in-løsning?

 • Et trillebord kan være et praktisk møbel som utvidder arbeidsstedene dine. Tilpass trillebordet slik at det passer stilen på kjøkkenet ditt ved å velge et i tre, rustfritt stål eller et som har malte overflater.

 • Tenk helhetlig hvis du har en åpen kjøkkenløsning. Velg materialer slik at kjøkkenet er i harmoni med stuen og det skaper en helhet i hjemmet ditt.

 • Løft overskapene mer enn de vanlige 50 centimeterne, slik at kjøkkenet føles mer luftig og åpent.

 • Et frodig kjøkken kan virke mer hjemmekoselig. Det kan du få frem ved å ha kjøkkenredskaper, grønnsaker, oljer og krydder stå fremme. I tillegg er de lett tilgjengelig når du trenger dem.

 • Ta vare på benkeplaten ved å olje den ofte. Men husk også at vannkokeren og kaffetrakteren kan skape misfarging ettersom de produserer overskuddsvarme ned i benken.   

Realiser drømmekjøkkenet ditt

Oppussing er dyrt, og ofte er det også mye dyrere enn man trodde i utgangspunktet. Undersøkelser viser at nordmenn ofte undervurderer hvor mye oppussingsprosjekter vil koste, og vi ender raskt på et sekssifret beløp - avhengig av størrelse på kjøkkenet.

Derfor er det mange som velger å ta opp en forbrukslån i forbindelse med oppussing. Med re:member forbrukslån kan du låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet. Bruk lånekalkulatoren for å se hvor mye lånet vil koste deg, og søk om et forbrukslån i dag.

Lykke til med oppussingen av ditt drømmekjøkken!