lanekalkulator-forbrukslan.jpg

re:member forbrukslån

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

Bruk lånekalkulator for forbrukslån før du kjøper båt

For mange av oss er en deilig, norsk sommer å tilbringe solfylte og varme dager i egen båt. Er dette drømmen din også? Da bør du prøve lånekalkulatoren vår for forbrukslån, slik at du ser hva lånet koster deg i måneden. 

Visste du at det er registrert mer enn 1 million fritidsbåter i Norge, og at antallet øker? Du er med andre ord ikke alene om å ønske deg båt – det er stadig flere som tilbringer sommeren og gjerne andre deler av året på sjøen. 

Før du bestemmer deg for hva slags båt du vil ha, er det mye å glede seg til – og noen ting du må tenke på. Drømmer du om å tilbringe sommerdagene i en daycruiser eller skjergårdsjeep? Skal båten være liten og kun til dagsturer, eller trenger du en stor med plass til overnatting? Er du glad i fart og vannsport og på jakt etter en båt med kraftig motor, eller er du mer bedagelig og vil heller tøffe rolig rundt på fjorden i en snekke? 

Uansett hvilken båttype du er – når du skal ta opp et forbrukslån fra re:member, er det lurt at du først bruker lånekalkulatoren vår. Da ser hvor mye du kan låne når du skal kjøpe båt. 

Fordelen med bruk av lånekalkulator til forbrukslån

I lånekalkulatoren kan du kombinere ønsket størrelse på lånet med hvor mange år du vil bruke på nedbetalingen. Du kan også se hvor mye du må betale med ulik rente. Med re:member forbrukslån kan du låne fra 10 000 til 350 000 kroner, og fordelen er at du kan bruke pengene på akkurat hva du vil. 

Hvem kan søke om forbrukslån?

For å søke om forbrukslån fra re:member er det tre minimumskriterier du må oppfylle:

 • Du må være over 18 år
 • Du må ha en fast inntekt
 • Du kan ikke ha registrerte betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker 

Når du søker om lån hos oss gjør vi en kredittvurdering av deg, som er med å avgjøre om du får innvilget søknaden, og hva renten din vil bli. Scoren på kredittvurderingen avhenger av inntekter, formue, utgifter, om du har andre typer lån eller gjeld – og om du er gift eller har barn. 

Slik søker du om forbrukslån

Vi vet at alle som søker om forbrukslån ønsker en smidig søknadsprosess, og det får du med re:member forbrukslån. Hele søknadsprosessen er automatisk, og så enkelt gjør du det: 

 1. Fyll ut søknadsskjemaet.
 2. Dersom alt er riktig utfylt og søknaden oppfyller nødvendige krav, vil du motta et uforpliktende tilbud. Du velger selv om du skal takke ja til lånet.
 3. Velger du å takke ja, kan du signere med BankID. Når vi har mottatt signeringen vil lånet bli utbetalt. Dette skjer vanligvis i løpet av neste arbeidsdag.  

Tips til riktig båt og trygghet på sjøen

Kanskje du allerede har bestemt deg for hvor mye penger du ønsker å bruke på båt, hva slags type den skal være og om den skal være ny eller brukt? Et godt tips er å snakke med noen erfarne båteiere som kan hjelpe deg med å finne ut av hvilke behov du har. Forresten – er du klar over at alle som er født etter 1980 må ta båtførerprøven?

Vi tar også med sjøvettreglene før du kaster loss i den nye båten din:

 • Tenk sikkerhet
  Kunnskap og planlegging reduserer risikoen og øker trivselen.
 • Ta med nødvendig utstyr
  Utstyret må holdes i orden og være lett tilgjengelig.
 • Respekter vær og farvann
  Båten må bare benyttes under egnede forhold.
 • Følg sjøveisreglene
  Bestemmelsene om vikeplikt, hastighet og lanterneføring må overholdes.
 • Bruk redningsvest eller flyteplagg
  Det er påbudt å ha på seg flyteutstyr om bord i fritidsbåter under 8 meter. Fritidsbåter fra og med 8 meter skal ha egnet flyteutstyr til alle om bord. 
 • Vær uthvilt og edru
  Promillegrensen er 0,8 når du fører fritidsbåt under 15 meter.
 • Vis hensyn
  Sikkerhet, miljø og trivsel er et felles ansvar.

Da gjenstår det bare å prøve ut lånekalkulatoren, og se hvordan du kan realisere båtdrømmen din. Og husk at det er helt uforpliktende å søke om forbrukslån hos re:member.