samle-lan-2.jpg

Søk om refinansiering

100 000 kr o/ 5 år nom. rente 10,51 % / Eff. 11,39 %. Kostnad 29 961 kr. Totalt 129 961 kr.

Samle lån og få økonomisk kontroll

Ved å samle flere lån og kredittkort i ett forbrukslån, kan det være mye å spare hver måned. Du vil også få en bedre kontroll over din egen økonomi og en større frihet.

Hvis du av ulike årsaker har opparbeidet deg en forbruksgjeld ved hjelp av flere smålån, kredittkort og ulike handlekontoløsninger, har du kanskje også vurdert å samle denne gjelden i ett lån. Hvis ikke, er det absolutt verdt tanken.

Flere fordeler ved å samle lån

Samler du flere lån og for eksempel kredittkort og handlekontoløsninger i ett lån, vil du ofte få bedre betingelser enn du har i dag. Dessuten vil du få færre kreditorer å forholde deg til og dermed også færre gebyrer.

Den største fordelen ved å samle lån er at du kan få et lavere månedsbeløp å betale på gjelden din. Avhengig av hvor høy gjeld du har, kan du spare tusenvis av kroner i året. En annen fordel er at du vil få en bedre oversikt over gjelden din, da det blir færre fakturaer å holde styr på.

Du vil også få en bedre likviditet med reduserte utgifter hver måned. Noe som gjør det mulig å nedbetale lånet raskere enn du normalt kunne gjort, dersom du ønsker det.

Slik samler du lånene dine

Det første du bør gjøre hvis du vurderer å samle lån og eventuelt kredittkort i et forbrukslån, er å sette deg ned for å få en full oversikt over hva du skylder til hvem. Hvor mye betaler du hver måned? Hvor mye gjenstår, og hva betaler du i renter og gebyrer? Deretter er det bare å sammenligne betingelser hos aktører som tilbyr refinansiering av gjeld.

Samle lån hos re:member

Med et lån fra re:member får du alle fordelene ved å samle gjelden din. Du kan låne opptil 350 000 kroner og få en nedbetalingstid på inntil 15 år. Fra du sender inn søknad om refinansiering hos re:member, vil det gå fra to til fem arbeidsdager før du får svar. Det er helt uforpliktende å søke om refinansiering hos re:member.

Du kan finne ut hvor mye lånet kommer til å koste deg i måneden ved å sjekke re:member lånekalkulator. Vi gjør oppmerksom på at renten du vil bli tilbudt er individuell fra søker til søker avhengig av en kredittvurdering. re:member tilbyr en rente fra 7,95 til 19,95 %.