kredittkort-forbrukslan8.jpg

Søk om refinansiering

175 000 kr o/ 5 år nom. rente 12 % / Eff. 13,58 %
Kostnad 62 855 kr. Totalt 237 855 kr.

En refinansiering kan være løsningen

Føler du at du trenger litt ekstra penger å rutte med hver måned for å få bedre kontroll over økonomien din, kan det å ta opp et forbrukslån for å refinansere noen av de månedlige utgiftene du har på annen gjeld være en god løsning.

Du kan faktisk spare betydelige beløp hver eneste måned på lavere renter og færre gebyrer hvis du tar opp et forbrukslån for å innfri andre smålån, eventuelle avbetalingsordinger og utgifter forbundet med kredittkort. Kanskje har du i tillegg flere kredittkort? Da kan det være ekstra gunstig å klippe noen av dem i to og beholde bare ett, og samle den andre kredittkortgjelden inn i ett forbrukslån. Det er ofte lavere rente på forbrukslån enn på kredittkortgjeld. Dessuten får du færre kreditorer å forholde deg til og du slipper alle gebyrene.

re:member forbrukslån

re:member tilbyr et forbrukslån hvor du kan låne fra 10 000 til 350 000 uten sikkerhet og du kan bruke pengene på hva du vil, som for eksempel å refinansiere lån. Rentesatsen du får avhenger av faktorer som lånebeløp, ønsket nedbetalingstid og betalingsevne. Renten på forbrukslån fra re:member ligger fra 7,95 til 20,70 %. En individuell kredittvurdering er også med på å fastsette din rentesats.

Får du innvilget et forbrukslån fra re:member, vil du sammen med utbetalingen få en oversiktelig nedbetalingsplan for hele låneperioden. Du kan selv velge å betale inn mer de månedene du føler for det enn nedbetalingsplanen tilsier. Din gjeld vil da bli redusert med tilsvarende beløp. Du kan også når som helst innfri hele lånebeløpet uten at det koster deg noe mer av den grunn.

Les også om hvordan du kan refinansiere kredittkort.

En handlekonto til besvær

Stadig flere butikker tilbyr handlekonto – en løsning som kan være lett å falle for fristelsen for. Bare se hvor mange TV’er elektrokjedene selger før for eksempel store sportsbegivenheter som VM eller OL. I dag kan du gå inn i en hvilken som helst kjedebutikk og komme ut igjen med en 50 tommers flatskjerm. Utgiftene trenger du ikke tenke på før om noen måneder. Disse ordningene har i de aller fleste tilfeller en langt høyere rente enn du vil måtte betale på et forbrukslån.

Sjek ut muligheten for et forbrukslån uten sikkerhet fra re:member i dag. I vår lånekalkulator kan du enkelt se hvor mye du må ut med hver måned ved å justere på to parametre – lånebeløp og ønsket nedbetalingstid. Du kan også søke om refinansering her.