Vattenrutschkana2.jpg

Refinansiering av smålån gir bedre råd

Søk om refinansiering

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Har du mange kredittkort og lån du må holde orden på? Det kan hende purregebyrene daler ned som snø på en høstdag – uvelkomne og litt vanskelige å takle. Løsningen er å lage en snøball ut av det: Refinansiering av smålån og dyre kredittkort i ett smartere lån.

Det kan være lett å miste oversikten over privatøkonomien når det stadig er småbeløp som skal betales, og det kan virke umulig å betale tilbake hele gjelden. Men re:member forbrukslån gjør det litt lettere. Du kan spare store summer på å refinansiere, bli kvitt gjelden raskere, og ikke minst blir det enklere å begynne å spare penger.  

re:member refinansiering

Å søke om refinansiering av smålån hos re:member er helt uforpliktende. Hos re:member kan du låne opptil 30 000 kroner uten sikkerhet i for eksempel fast eiendom.

re:member forbrukslån gir deg en fast betalingsplan som gir deg både bedre oversikt og kontroll. Minimumskravene for å få et lån hos oss er at du er over 18 år, har fast inntekt og ikke har betalingsanmerkninger.

Sjekk hvor mye du kan spare på å refinansiere.

Fordelen med refinansiering av smålån

Refinansiering av kostbare smålån og kredittkort vil ikke si at gjelden din slettes, men at du kun har en kreditor å forholde deg til.

Dette vil kunne gi deg en lavere totalkostnad, og du vil få en bedre oversikt over økonomien. På den måten unngår du dyre purregebyrer, mange månedsgebyrer, unødvendige avgifter og renteutgifter – du betaler et fast beløp til ett sted.

Du kan spare tusenvis av kroner hver måned og få bedre råd i hverdagen ved refinansiering av smålån med re:member forbrukslån.

Når du velger re:member til refinansiering av smålån kan du få en bedre privatøkonomi, og du kan puste lettet ut og begynne å leve igjen. Søk om refinansiering i dag.