Vattenrutschkana2.jpg

Refinansiering av smålån

Søk om refinansiering

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Har du mange kredittkort og lån du må holde orden på? Det kan være vanskelig å holde oversikten dersom det blir for mange. Løsningen kan være rfinansiering av smålån og dyre kredittkort i ett smartere lån. 

Det kan være lett å miste oversikten over privatøkonomien når det stadig er småbeløp som skal betales, og det kan virke umulig å betale tilbake hele gjelden. Med refinansiering kan du få lavere månedskostnader og du vil kun ha én faktura å forholde deg til. 

re:member refinansiering

Å søke om refinansiering av smålån hos re:member er helt uforpliktende. Du kan låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet i for eksempel fast eiendom.

Refinansiering fra re:member gir deg en fast betalingsplan som gir deg både oversikt og kontroll. Minimumskravene for å få et lån hos oss er at du er over 18 år, har fast inntekt og ikke har betalingsanmerkninger.

Sjekk om du kan spare penger med refinansiering ved hjelp av vår lånekalkulator.

Fordelen med refinansiering av smålån

Refinansiering av kostbare smålån og kredittkort vil ikke si at gjelden din slettes, men at du kun har en kreditor å forholde deg til.

Dette vil kunne gi deg en lavere månedskostnad, og du vil få en bedre oversikt over økonomien. På den måten unngår du dyre purregebyrer, mange månedsgebyrer, unødvendige avgifter og renteutgifter – du betaler et fast beløp til ett sted.

Når du velger re:member til refinansiering av smålån kan du få en bedre privatøkonomi, og du kan puste lettet ut og begynne å leve igjen. Søk om refinansiering i dag.