Vattenrutschkana2.jpg

Søk om refinansiering

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Refinansiering av smålån

Har du mange kredittkort og lån du må holde orden på? Det kan være vanskelig å holde oversikten dersom det blir for mange. Løsningen kan være rfinansiering av smålån og dyre kredittkort i ett smartere lån. 

Det kan være lett å miste oversikten over privatøkonomien når det stadig er småbeløp som skal betales, og det kan virke umulig å betale tilbake hele gjelden. Med refinansiering kan du få lavere totalkostnad, og én faktura å forholde deg til. 

re:member refinansiering

Å søke om refinansiering av smålån hos re:member er helt uforpliktende. Du kan låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet.

Refinansiering fra re:member gir deg en fast betalingsplan som gir deg både oversikt og kontroll. Minimumskravene for å få et lån hos oss er at du er over 18 år, har fast inntekt og ikke har betalingsanmerkninger. Det vil også bli gjort en individuell kredittvurdering.

Sjekk om du kan spare penger med refinansiering ved hjelp av vår lånekalkulator.

Fordelen med refinansiering av smålån

Refinansiering av kostbare smålån og kredittkort vil ikke si at gjelden din slettes, men at du kun har en kreditor å forholde deg til.

Dette vil kunne gi deg en lavere totalkostnad, og du vil få en bedre oversikt over økonomien. På den måten unngår du dyre purregebyrer, mange månedsgebyrer, unødvendige avgifter og renteutgifter – du betaler et fast beløp til ett sted, og sparer dermed penger.

Søk om refinansiering her.