Søk om re:member Mastercard. 

Eff. rente 30,33 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Forsikring med Mastercard fra re:member

Visste du at Mastercard-kredittkortet fra re:member er mer enn et kort å betale med? Kredittkortet gir deg også Mastercard–forsikring.

Det er forskjell på hvilke forsikringer som automatisk er inkludert i kredittkortet, og hvilke du kan velge å legge til. Det de likevel har til felles er at de gir deg en ekstra trygghet, både i hverdagens varekjøp og i forbindelse med reiser. 

Les mer om våre kredittkort her.

Reise- og avbestillingsforsikring er automatisk inkludert 

Når du skal på ferie er det mye å huske på, om du ikke skal tenke på reiseforsikring i tillegg. De økonomiske konsekvensene av å reise bort uten reiseforsikring kan bli enorme, og det er derfor veldig viktig at den er på plass.  

Så lenge du betaler for minst halvparten av reisens transportkostnader med Mastercard-kredittkortet fra re:member, trer automatisk reise- og avbestillingsforsikringen i kraft. Det betyr også at du kan få pengene tilbake dersom noe uforutsett gjør at du forhindres fra å dra, som ulykke eller sykdom.

Du slipper dermed å bekymre deg for om flyselskapet skulle gå konkurs før avreise, om du blir frastjålet verdifulle gjenstander eller får ferien ødelagt av sykdom. Reise- og avbestillingsforsikringen gjelder deg, ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 21 år, eller inntil tre medreisende som ikke er familie. 

Forsikringen leveres av AIG Europe S.A. NUF. 

Her kan du lese mer om reise- og avbestillingsforsikringen. 

Trygghetspakken

I Trygghetspakken har vi samlet våre mest populære forsikringer i én pakke, for å gi deg mest mulig trygghet. Den koster kun 249 kroner i året, og gir deg mest verdi for pengene. 

Trygghetspakken inkluderer:

  • ID-tyveri. Én av 20 nordmenn rammes av identitetstyveri. Skjer det deg får du øyeblikkelig hjelp og dekning av utgifter til juridisk bistand for inntil 1 million kroner.
  • Uhell etter varekjøp. Dersom du ved et uhell skader en vare inntil 90 dager etter varekjøpet, dekkes reparasjon eller du får varen erstattet. 
  • Leiebil. Betaler du leiebilen med ditt re:member MasterCard kredittkort dekkes inntil 25 000 kroner av egenandelskostnader per skade. Forsikringen gjelder inntil to skader per år. 

Trygghetspakken leveres i samarbeid med forsikringsselskapet AmTrust Nordic. Forsikringen og skadeoppgjør administreres av cxLoyalty og Crawford & Company på vegne av AmTrust Nordic.

Betalingsforsikring Plus

Betalingsforsikring Plus kan være til god hjelp hvis du for eksempel skulle bli arbeidsledig eller sykmeldt en periode, og ikke kan betale ned på gjelden din. I slike tilfeller vil betalingsforsikringen erstatte månedlige beløp som tilsvarer 12,5 % av den utestående gjelden du har når skaden inntreffer. 

Premien på forsikringen er kun 0,6 % per måned av utestående gjeld, noe som også innebærer at du ikke betaler noe for forsikringen om gjelden din er på kr 0. 

Les mer om Betalingsforsikring Plus.

Betalingsforsikring Plus leveres av forsikringsselskapet AmTrust International Underwriters DAC, i samarbeid med Willis AS.

Både Trygghetspakken og Betalingsforsikring Plus kan du selv bestille i nettbanken. 

Du får også flere fordeler med kredittkort fra re:member enn Mastercard–forsikring

I tillegg til Mastercard–forsikring, gir kredittkortet deg blant annet også gode tilbud og rabatter i over 200 nettbutikker via fordelsprogrammet re:member reward. Dette inkluderer flere reiseaktører – vel verdt en titt når du ønsker å gjøre en god deal på din neste ferietur. 

Her kan du søke om kredittkort fra re:member