Mann kjører bil. Bli forsikret med re:member kredittkort.

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Reiseforsikring student

  • re:members reiseforsikring omfatter det meste du kan miste, avbestilling, forsinkelser, skader og sykdom på tur
  • Betaler du over 50 % av reisen med re:member-kortet er reiseforsikringen inkludert
  • Du får rabatter på shopping, flybilletter og hotell med fordelsprogrammet re:member reward
  • Søk om re:member kredittkort her

Når du er student bruker du stort sett all tid på forelesninger og lesesalen. Da føles det ekstra godt å unne seg en ferie fra alt som heter bøker, innleveringer og eksamen. Men hvis noe skjer - har du reiseforsikringen i orden? Visste du at du får reiseforsikringen med på kjøpet med riktig kredittkort?

Som student har du gjerne lite å rutte med, og det er ofte enkelt å velge vekk de utgiftene som ikke betyr noe der og da. Som for eksempel forsikringer. Det kan fort vise seg å bli en dyr erfaring. Men hvorfor betale mer enn du behøver, eller betale for en forsikring du ikke behøver å betale noe for? Det finnes en måte du kan få gratis reiseforsikring på - nemlig med kredittkortet re:member.

Reiseforsikring - hva dekker den?

Når du betaler mer enn 50 % av transportkostnadene, altså billetter til fly, tog, buss eller båt med re:member, er reiseforsikringen inkludert. For reiser uten overnatting gjelder forsikringen kun dersom du tar fly. Reiseforsikringen gjelder for hele verdikjeden - fra bestilling til du kommer hjem. Det gir deg trygghet.

Om du er gift, samboer eller har barn som er under 21 år gjelder reiseforsikringen for dem også. re:member reiseforsikring kan i tillegg brukes på andre enn familien - den gjelder for inntil tre kompiser eller venninner.

Reiseforsikring student

Reiseforsikring - hva omfatter den?

Det skjer ikke ofte, men det er utrolig frustrerende når det gjør det: Du har endelig kommet frem til en velfortjent uke eller to i sol og varme, og står ved bagasjebåndet og venter på en koffert som aldri kommer. Hvis du må vente i mer enn fire timer, får du med re:member reiseforsikring erstattet utgifter til for eksempel klær og toalettsaker slik at du kan få startet ferien din.

Vel fremme lokker kanskje beachparty og natteliv, og plutselig kan tingene dine bli borte. Det finnes bare én ting som er mer irriterende enn å få frastjålet nettbrettet eller kameraet - og det er å ikke få igjen på en forsikring du ikke har. Det er ingen grunn til bekymring. re:member reiseforsikring gir deg erstatning for kostbare og tyveriutsatte verdisaker.

Når du er på ferie ligger du neppe på stranda 24/7 eller tilbringer dagene inne på hotellrommet. Det gir alltid en deilig følelse av frihet å sette seg i en bil eller på en motorsykkel og oppleve nye steder, eller få bølger i håret mens du kjører vannscooter. Men når du er på farten kan ulykker skje, og et sykehusopphold i utlandet kan koste skjorta og litt til. Da er det godt å vite at du med re:member reiseforsikring får dekket nødvendige utgifter til sykehusopphold, og at forsikringen gjelder i inntil 30 døgn ekstra.

Reiseforsikring selv når du ikke reiser

Det kan hende at du ikke kommer deg av gårde på ferie: Du eller en i familien kan plutselig bli syk, eller andre ting kan skje som gjør at du ikke kan dra. Da kan du ta det med ro - avbestilling er inkludert i re:member reiseforsikring når du har betalt reisen med kortet.

Og det beste av alt? Du behøver ikke betale for ferien før inntil 45 dager senere.

Flere fordeler med re:member kredittkort

Som student er du sikkert opptatt av å spare penger i hverdagen. Du er flink til å finne de beste tilbudene i matbutikkene, kjøper klær på salg og sjekker prisene på elektronikk. I tillegg til en reiseforsikring som godt passer for studenter, får du med fordelsprogrammet re:member reward opptil 25 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker som Nelly, Microsoft, Apple Store og Pixmania, i tillegg til Hotels.com. Så i tillegg til å få reiseforsikring - hvorfor ikke gjøre reisen enda billigere?

Før du søker om et kredittkort fra re:member kan det være greit å vite at du må være over 18 år, ha fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger. Studelån regnes ikke som fast inntekt. I tillegg gjør vi en individuell kredittvurdering av deg for å se om vi kan innvilge søknaden din.

Da gjenstår det bare å si god tur!