forbrukslan-prisliste.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Kredittkort for studenter

Det finnes et hav av kredittkort der ute, og som student har du kanskje andre ting du vil bruke tiden din på enn å finne ut hvilket kort som passer perfekt til deg. På denne siden kan du lese mer om hvilke fordeler re:member kredittkort har, slik at du kan bruke studietiden på det som betyr noe for deg.

Fordeler med kredittkort for studenter på reisefot

Studenter reiser mye, og det kan være befriende å kunne ta seg en langhelg i utlandet etter en krevende innlevering - enten det er en fotballtur til London med gutta, eller en weekendtur til København med jentegjengen. Men London og København er ikke bare ettertraktede destinasjoner når man skal reise.

Etter hvert som utenlandsstudier har blitt mer populært, er de også praktiske byer å studere i på grunn av kort reiserute, samtidig som de tilbyr mange gode studier som enkelt kan knyttes opp til fag i Norge.

Student kredittkort

De fleste studiestedene her i landet har gode samarbeid med universiteter verden over, og mange studenter lar seg friste av miljøforandringen et par semester utenfor landegrensene kan by på. Ønsker du deg derimot et ganske så annerledes klima så langt bort som mulig, finnes det flotte universiteter i både Australia, New Zealand og Japan du kan studere ved.

Uansett om du skal på en kort ferie eller er interessert i å studere et halvt år på andre siden av ekvator, kan et kredittkort fra re:member komme godt med for deg som er student. Du får inkludert reise- og avbestillingsforsikring dersom du betaler over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet. Slik får du en ting mindre ting å tenke på.

Kredittkort student

Kredittkort med fordelsprogram

Med re:member-kortet får du tilgang til fordelsprogrammet re:member reward hvor du får tilgang til over 200 butikker med opptil 25 % rabatt. Skal du ut å reise bør du sjekke ut reiserelaterte nettbutikker som Hotels.com for å gjøre gode deals til reisen.

Er du opptatt av å holde deg aktiv - både for bedre helse og mer energi i en travel studenthverdag, er du kanskje på jakt etter nye treningsklær, kan du sjekke ut nettbutikker som Sportamore eller Nelly.

Kredittkort for studenter

Budsjett gir mer å rutte med som student

Selv med kredittkort for studener er det lurt å lage et budsjett for å få en oversikt over hvor mye penger du faktisk kan bruke i måneden, etter at alle de faste utgiftene er betalt. For med studielånet og en eventuell jobbinntekt ved siden av studier, er ikke lommeboken den tykkeste.

Det er flere grunner til at re:member er et gunstig kredittkort for studenter, blant annet betaler du ingenting i årsavgift for å ha kortet. Og med opptil 45 dagers betalingsutsettelse kan du betale når det passer deg.

Før du søker om et kredittkort fra re:member kan det være greit å vite at du må være over 18 år, ha fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger. Studelån regnes ikke som fast inntekt. I tillegg gjør vi en individuell kredittvurdering av deg for å se om vi kan innvilge søknaden din.