kredittkort-forbrukslan12.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Fordeler og ulemper med nettstudier

Har du et ønske om å spe på kvalifikasjonene med videre studier, men tenker at det er mindre aktuelt å gå på skole? Da kan nettstudier være et bra alternativ.

Du finnes nettstudier innen alle typer studieretninger, noe som gjør at du kan melde deg på et kurs og studere hjemmefra. Det er egentlig ikke så mange begrensninger innenfor studietyper, men skaff deg informasjon om hvilke skoler som tilbyr nettstudier først, så kan du danne deg et bilde av hva du kan velge blant. Før du melder deg på et kurs, kan det også være smart å vurdere fordeler og ulemper når det gjelder nettstudier sammenlignet med tradisjonelle studier på en vanlig skole.

Fordeler med nettstudier

Det er mange fordeler med å studere i form av nettstudier. Det største fordelen er selvsagt at du kan studere hvor som helst og når som helst, uten å være bundet av skoletider og spesielle timeplaner. Du trenger heller ikke å reise, og sparer dermed både reisekostnader og tid. I tillegg er det enkelt å kombinere nettstudier med jobb, ettersom du selv bestemmer når du vil lese, og om du vil studere på dagtid eller kveldstid. Dermed kan du også enkelt ha en inntekt på si eller en fulltidsjobb, avhengig av hvor mange studiepoeng du skal ta, og av hvor mye tid du trenger til studiene. De fleste nettstudier tilbyr nå også veiledning på nett i form av chat og forelesere som er tilgjengelige for å svare på spørsmål, og du kan i mange tilfeller delta i studiesamlinger som foregår over noen dager eller en helg.  

Ulemper med nettstudier

Det krever en hel del selvdisiplin å studere på egenhånd, og dermed er det viktig at du har en sterk motivasjon for å gjennomføre det. Du har heller ikke studiekamerater eller forelesere som er tilgjengelige for drøftinger og samarbeid i samme grad som ved et ordinært studie. Du mister også det sosiale miljøet, ettersom du gjør mesteparten av studiejobben helt alene når du tar nettstudier. Hvis du har familie, kan det være en utfordring å få ro til å studere, og dermed ender du gjerne opp på et bibliotek eller en annen stille plass for å kunne følge læreplanen. I tillegg kan nettstudier koste en del, noe som selvsagt gjør at du må ha en plan for hvordan studiene skal finansieres.  

Motivasjon og finansiering gjør det enkelt å komme i gang med nettstudier

Dersom du tenker at nettstudier er en god løsning for deg når du skal spe på med kunnskap, er dette det beste utgangspunktet du kan ha. Motivasjonen har alt å si. Dersom du trenger hjelp til å finansiere dine nettstudier, kan et kredittkort fra re:member være en god løsning.

re:member kredittkort har en rekke fordeler. Blant annet kan du låne opptil 150 000 kroner, og det er ingen årsavgift på kortet, verken det første året, eller påfølgende år. I tillegg får du opptil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Her kan du som student finne gode tilbud på blant annet pensumbøker og skoleutstyr.

Les mer om hvorfor re:member kredittkort er velegnet for studenter her.

Før du søker om et kredittkort fra re:member kan det være greit å vite at du må være over 18 år, ha fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger. Studelån regnes ikke som fast inntekt. I tillegg gjør vi en individuell kredittvurdering av deg for å se om vi kan innvilge søknaden din.