Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Kredittkort for studenter som vil oppleve mer

”Jeg er ung. Jeg kan. Jeg gjør det.” Studier i utlandet er den beste måten å se verden på, og oppsøke opplevelser du ikke kan få hjemme. Men studentbudsjettet strekker kanskje ikke til, og du trenger mer penger for å kunne realisere drømmene dine. Et kredittkort for studenter kan hjelpe deg å komme deg dit du ønsker.

Vi kan sammenligne studietiden med en lang reise som varer i tre til fem år. I løpet av denne perioden har du hatt mange spennende opplevelser og tilegnet deg erfaring som har beriket deg. Dessverre har du kanskje sittet mest med nesa plantet i bøkene i denne perioden. Men hvis du velger å studere i utlandet, får du i større grad muligheten til å kombinere studietiden med uforglemmelige opplevelser som du kan se tilbake på med glede når du blir eldre!

Så hvor starter du? Kanskje med å utforske universiteter du ikke har tenkt på. Klart det er kult å studere i Australia eller Hawaii - å surfe, slikke sol og nyte livet er aldri feil. Men kanskje du ønsker en enda mer eksotisk studietid?

Kredittkort for studenter - et sikkerhetsnett

Hvis du har søkt på forskjellige skoler rundt om i verden, vet du ikke hvor du kommer til å ende opp før siste minutt. Med re:member får du kredittkort uten noen årspris – perfekt for studenter. Dermed kan du enkelt hoppe på et fly til for eksempel Wellington med et sikkerhetsnett som gjør at du slipper å bekymre deg for å gå tom for penger, mens du opplever New Zealands mest flerkulturelle by. I tillegg til å være hjembyen til gode universiteter som Massey og Victoria, er hovedstadens mangfold, tilgjengelighet og spektakulære utsikt over Wellington havn bare noe av det som gjør byen så populær blant studenter.

Kredittkort for studenter

Kredittkort gjør det enklere 

Byen kan verken sammenlignes med Tokyo eller Osaka – Kyoto kjører sitt eget tempo. Med vakre, tusen år gamle helligdommer som dominerer landskapet, er denne lille byen et hjem til et vell av universiteter, inkludert det prestisjetunge Universitet i Kyoto.

Å reise rundt mens du bor i Kyoto er også enkelt – og du er gal om du ikke tar en Japan Rail Pass i syv dager, en fantastisk togreise gjennom hele Japan. Å reise med kredittkort gir deg en ekstra sikkerhet, og gjør det enklere å realisere eventyr med mindre risiko. Og var du klar over at hvis du betaler minst halve reisen med kredittkortet fra re:member så blir reiseforsikring inkludert automatisk?

Utenlandsstudier lar deg utvilsomt oppleve det beste av både studietiden og reising. Men enten du allerde er i gang med studier som du ønsker å fortsette med, eller du føler deg klar for å ta et steg i en ny retning, så fortjener du å oppleve mer av verden! Og med et kredittkort kan du føle deg trygg under hele reisen. 

Før du søker om et kredittkort fra re:member kan det være greit å vite at du må være over 18 år, ha fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger. Studelån regnes ikke som fast inntekt. I tillegg gjør vi en individuell kredittvurdering av deg for å se om vi kan innvilge søknaden din.