Smilende par leser en bok. re:member netbanken er enkel å bruke.

Sikkerhet

Har du ikke re:member kredittkort?

Med re:member kredittkort er du godt sikret mot misbruk og svindelforsøk. Her kan du blant annet lese mer om hvordan du kan sperre kortet ditt, sikker identifisering og hvordan vi arbeider med sikkerhet.

sikkerhet-pa-reisen.jpg

Sikkerhet på reisen

Det er smart å ta med seg kredittkort på reisen. Det er ikke bare et enkelt og smart betalingsmåte i utlandet, det er også sikkert. Du slipper også å gå rundt med kontanter i lommeboken. Det finnes også mange ulike forsikringer som du kan koble til kortet om ulykken først skulle være ute.

sikker-netthandel.jpg

Sikker netthandel med kredittkort

Om du opptrer sikrere på nettet minsker risikoen. Tenk på hvordan du sender og tar i mot e-poster, ikke gi ut mer informasjon enn nødvendig om deg selv og ikke klikk på linker som du ikke vet innholdet til. Ved netthandel skal du alltid kontrollere butikken og være forsiktig med å skrive inn kontonummeret ditt.

din-risiko.jpg

Din risiko

Kredittkort er i dag den sikreste betalingsmetoden. Det finnes alltid en risiko for at svindlere forsøker å lure til seg sensitiv informasjon som for eksempel kortnummer, PIN-kode eller lignende. Det finnes ulike typer svindel og de skjer vanligvis på internett, via telefon eller på e-post. Derfor oppfordrer vi alle våre kunder til å håndtere kredittkortet og annen personlig informasjon med forsiktighet.