sikkerhet.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Sikkerhet

Uansett om du handler i butikk eller på nettet, hjemme eller utenlands, kan du alltid være trygg når du betaler med re:member-kortet ditt. 

Her kan du lese mer om hvordan du handler trygt på nett, sperrer kortet og flere andre gode tips for økt sikkerhet.

Sikkerhet på reisen

Det er smart å ta med seg kredittkort på reisen. Det er ikke bare et enkelt og smart betalingsmåte i utlandet, det er også sikkert. Du slipper også å gå rundt med kontanter i lommeboken. Det finnes også mange ulike forsikringer som du kan koble til kortet om ulykken først skulle være ute.

Sikker netthandel med kredittkort

Om du opptrer sikrere på nettet minsker risikoen. Tenk på hvordan du sender og tar i mot e-poster, ikke gi ut mer informasjon enn nødvendig om deg selv og ikke klikk på linker som du ikke vet innholdet til. Ved netthandel skal du alltid kontrollere butikken og være forsiktig med å skrive inn kontonummeret ditt.

Din risiko

Kredittkort er i dag den sikreste betalingsmetoden. Det finnes alltid en risiko for at svindlere forsøker å lure til seg sensitiv informasjon som for eksempel kortnummer, PIN-kode eller lignende. Det finnes ulike typer svindel og de skjer vanligvis på internett, via telefon eller på e-post. Derfor oppfordrer vi alle våre kunder til å håndtere kredittkortet og annen personlig informasjon med forsiktighet.

sperre-kort.jpg

Sperring av kort

Dersom du mister eller blir frastjålet kredittkortet ditt er det viktig at du melder fra med en gang. Dette gjør du ved å ringe Sperretjenesten: +47 24 17 43 23.

Sikker identifisering

re:member arbeider kontinuerlig med å forbedre prosesser og rutiner for å håndtere og beskytte din informasjon på en sikker måte. Vi har etablert et omfattende rammeverk for å identifisere og håndtere risiko og trusler slik at du alltid kan kjenne deg trygg.

Hvordan vi arbeider med sikkerhet

Din tillit til oss er viktig, vi gjør derfor det vi kan for å sikre at informasjonen din hånteres korrekt og sikkert når du bruker våre tjenester.

Vårt ansvar er å beskytte opplysningene dine på best mulig måte. Våre sikkerhetsrutiner og retningslinjer skal hjelpe til med å sikre at den informasjonen vi har om deg forblir utilgjengelige for uvedkommende.

var-kommunikasjon.jpg

Vår kommunikasjon

re:member kommuniserer med deg som kunde gjennom flere ulike kanaler, her ser du en tabell som viser hvilken type informasjon som kommuniseres hvor og hvem som er avsender:

Personlig digital sikkerhet

Både du som kunde og vi i re:member har et ansvar for at din personlige informasjon ikke skal komme i gale hender, blir endret eller ødelagt. Vi gjør kontinuerlige tester og oppdateringer av våre systemer og sikkerhetsløsninger for å sikre at informasjonen i våre systemer alltid er optimalt beskyttet.