rabatt-shopping.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Fordelsprogrammet re:member reward

Større utvalg og lavere priser har siden netthandelens begynnelse vært det som trekker oss til nettet. Vi trenger bokstavelig talt ikke gå mann av huse for å kuppe gode tilbud lenger – og med re:member reward kan du spare ytterligere.

Netthandel blir stadig mer populært, og nordiske forbrukere handlet for til sammen 213,6 milliarder kroner i løpet av 2016. Nordmenn er dem som handler mest per person; 1691 kroner per måned. Varene som handles mest på nett i Norden, er klær og sko – etterfulgt av medieprodukter og hjemmeelektronikk.

Handle på nett med kredittkort

Den enkleste, tryggeste og mest effektive betalingsmåten på internett er med kredittkort, men hvilket kredittkort skal du velge? re:member kredittkort skiller seg ut fra konkurrentene med sitt store fordelsprogram. re:member reward gir deg opptil 25 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker. Da er det ingen tvil om at det er store beløp å spare ved å handle på nett.

Søk om kredittkortGode rabatter med re:member reward

Å handle på nett er ikke en vanskelig sak, men når det finnes såpass mange nettsteder du kan handle fra kan du likevel bli forvirret. Derfor har vi samlet shoppingguider, spennende artikler, tips og råd til hvordan du kan benytte deg av gode rabatter i nettbutikker.

Populære nettsteder for klær og mote blant kvinner er sider som Miinto og Nelly. Men også menn handler klær og mote på nett, og i Norge er sider som Stayhard godt besøkt. I tillegg handler menn mye elektronikk. 

Det er dessuten populært å handle på utenlandske nettsteder som ASOS, eBay og Amazon. Husk at det er lurt å tenke over hva varen koster når du handler fra utlandet – dersom varen inkludert frakt og forsikring koster deg mer enn 350 kroner må du nemlig betale toll- og momsavgifter.

Flere fordeler med re:member kredittkort

Reward-programmet er ikke den eneste fordelen du får med et re:member kredittkort. Du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt og opptil hele 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det er heller ingen årsavgift på kortet.

Med de gode rabattene du får på netthandel, kan du spare penger når du bestiller reiser – og betaler du over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet fra re:member, så får du automatisk reise- og avbestillingsforsikring.

Søk om kredittkort