store logotyp

Rabatt på Miinto

Alltid via re:member reward:

  • 6 % i reward-rabatt på alt du kjøper

Logg inn for å få rabatten

Logg inn Søk om kredittkort

Eff. rente 30,33 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.


Om Miinto

Miinto gir deg muligheter å shoppe klær, sko og interiør på nett direkte fra Norges mest trendsettende butikker. Ved å samle over 400 av Norges mest kjente butikker, har de muligheten til å kunne tilby deg et spennende og bedt sortiment av varer til dame, herre og barn. Handler du via re:member reward får du 6 % på alt du handler.

På Miinto finner du:

  • Tusenvis av merker
  • Reward-rabatt på 6 %
Miinto har tusenvis av merker, fra kjente Premium brands som Tiger of Sweden, By Malene Birger, Filippa K m.m, til sporty brands som Twentyfour, Norrøna og Bergans. Med kun få tastetrykk kan du handle alt du trenger til hele familien. Når du fullfører en handel hos Miinto, så går ordren direkte til din favorittbutikk, som sender deg varen med fri frakt innenfor 1-5 virkedager. Miinto har 14 dagers angrerett.

Benytt deg av 6 % reward-rabatt

Fordelsprogrammet re:member reward gir deg 6 % reward-rabatt på Miinto. For å benytte deg av rabatten må du logge deg inn og klikke på «Til butikk». Husk å betale med re:member-kortet ditt. Dersom du ikke har et re:member-kort kan du søke om dette her.

Reward-rabatt og rabattkode

Det er dessverre ikke mulighet til å bruke rabattkoder sammen med reward-rabatten. Hvis du gjør dette vil reward-rabatten bli slettet. Vi gjør oppmerksom på at du ikke får reward-rabatt for MVA, frakt eller øvrige håndteringskostnader.