Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Har du husket reiseforsikring til ferien din?

Med feriesesongen like rundt hjørnet, ønsker de fleste av oss å rømme landet til fordel for varmere strøk og nye opplevelser. Blant alt som må ordnes før avreise, er det mange som glemmer én viktig ting, nemlig reiseforsikring.

Uansett hvor du ønsker å reise bort i sommer, er trygghet og sikkerhet viktige forutsetninger for at ferien skal bli et godt minne du vil verdsette i fremtiden. Betaler du over halvparten av transportkostnadene til reisen med kredittkortet re:member, er du automatisk dekket av en gratis reise- og avbestillingsforsikring. Og med tryggheten om at du har forsikringen i orden, er det bare å nyte ferien så godt du kan.

Reiseforsikring med re:member

Du slipper å surre deg bort i jungelen av forsikringstilbud i forkant av reisen, for reise- og avbestillingsforsikring er allerede inkludert i kortet du har brukt til å betale reisen med. Forsikringen med re:member-kortet gjelder for inntil fire voksne i en familie og ubegrenset antall barn under 21 i husstanden. Visste du at hvis du for eksempel er på bilferie og bruker re:member-kortet til å betale for drivstoff, så vil reiseforsikringen gjelde for dette også?

Her i Norge er vi heldige som har et helsevesen som alltid står parat om du blir syk eller utsatt for en ulykke. I utlandet derimot, kan bare en liten tur til legen være dyrt, og et sykehusopphold kan koste deg en liten formue. Med kredittkortet re:member og den medfølgende reiseforsikringen i ryggen, vil du få dekket disse utgiftene eller få pengene tilbake om du må legge ut kostnadene på stedet.  

Du vet aldri når uflaksen inntreffer og det oppstår situasjoner som gjør at du blir forhindret i å dra på turen du har bestilt. Da er det betryggende å vite at re:member-kortet gir deg pengene tilbake ved en eventuell avbestilling.

Flere gode fordeler

På reisefot er det lett å havne i stressede situasjoner. Ukjente steder, store folkemengder og nye inntrykk kan være mye å forholde seg til, og som turist kan du bli utsatt for både svindel- og tyveriforsøk.  

Dette er en av flere grunner til at det lønner seg å ha kredittkortet re:member tilgjengelig på reisen, i tillegg til ditt vanlige bankkort. Det er lurt å oppbevare de på ulike steder, slik at du alltid har penger tilgjengelig om du skulle være uheldig å miste det ene kortet.

Kredittkortet gir deg flere gunstige tilbud du kan benytte deg av gjennom fordelsprogrammet re:member reward, der du kan få rabatter i en rekke reiserelaterte nettbutikker. Gjør deg klar for sommerferien ved å søke om kredittkortet re:member.