kredittkort-forbrukslan2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Reisetips

Ut og reise? Gjør turen enklere med kredittkort fra re:member, kortet med inkludert reiseforsikring og tilbud på reiserelaterte nettbutikker.

Bruker du kredittkort fra re:member kan du dra nytte av fordeler et vanlig bankkort ikke kan tilby. Visste du for eksempel at reiseforsikring er inkludert i kredittkortet dersom du bruker det til å betale mer enn 50 % av reisen?

Det stopper ikke der. Hvor enn du er i verden er re:member kredittkort en praktisk løsning, med gunstige betingelser og det omfattende fordelsprogrammet re:member reward. Du kan med andre ord nyte godt av kortets fordeler allerede lang tid før du senker seteryggen på vei til din drømmedestinasjon.

Hva med en weekend i Paris med jentene, eller kanskje en fotballtur til England med gutta? Mulighetene er mange, og med re:member kan du pakke kofferten og dra av sted. På denne siden finner du mange nyttige og reiseartikler, både reiseartikler med praktiske tips, og spennende inspirasjonsartikler.

Reisetips

Kredittkort med reiseforsikring inkludert

Hvem sa at det å skaffe forsikring trenger å være en plage? Betaler du 50 % eller mer av reisen med ditt re:member kredittkort får du reiseforsikring inkludert automatisk, og den gjelder ved blant annet sykdom, tyveri og svindel.

Det er alltid best å være føre var. Med reiseforsikring er du trygg på at du er i gode hender dersom noe skulle skje, hvor enn på kloden du måtte befinne deg. Ifølge statistikk pådrar så mange som én av tre seg sykdom i løpet av reiser utenlands. Omfanget trenger ikke være alvorlig, men blir du sykdomsrammet på reise kan det koste deg dyrt dersom du ikke er forsikret.

En annen ting er at nordmenn på reise blir frastjålet verdier for mange millioner i året. Uforsiktighet er én ting, men årsaken kan like enkelt være slu tyver som rapper lommeboken din uten at du legger merke til det før du skal ta ut penger i minibanken. Skulle du være så uheldig å bli utsatt for ran eller tyveri er det betryggende å vite at du har reiseforsikring fra re:member i ryggen.

Reiseforsikringen gjelder også ved avbestillinger, forsinkelser og forsvunnet bagasje.

Reiseartikler

Reiseartikler til inspirasjon

Fjernt eller nær, nordmenn elsker å reise. Rundt 75 % av nordmenn reiser på ferie hvert år, og flere reiser på weekendtur til utlandet. Hva med å oppleve Københavns storbyfeeling bare en svipptur unna? Her kan du besøke noen av Nordens beste restauranter, dra på Tivoli, shoppe i Strøget eller simpelthen leie en sykkel og nyte byens vidunderlige arkitektur.

Det er en smal sak å gli inn i lokalomgivelsene så lenge man kjenner den aktuelle kleskoden, en annen ting er å pakke korrekt. Med riktig antrekk i bagasjen kan du kle deg som lokalbefolkningen uten å anstrenge deg.

For de mer hjemmekjære er ferie i Norge noe av det vakreste man kan oppleve. Geirangerfjordens majestetiske fjell og Preikestolen ved Lysefjorden er grunn nok alene til å holde seg innenfor landegrensene.

Best kredittkort

Med kredittkortet fra re:member får du i tillegg rabatter i et vell av reiserelaterte nettbutikker gjennom fordelsprogrammet re:member reward.

Har du ikke kredittkort fra re:member så kan du søke om et her.