Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Kredittkortet som gir deg mest ut av sommerferien

Sommersesongen betyr sol, varme og muligheten til en velfortjent pause fra hverdagens mas og kjas. Har du et ønske om å komme deg bort? Spander på deg en ferietur i sommer!

Når sommeren kommer ønsker du kanskje å unne deg noe ekstra. Hvis du er tidlig ute med bestilling av ferie får du ofte både bedre pris og et større utvalg. Når du skal bestille ferien er det smart å bruke kredittkortet re:member til å betale med. Da får du også mange fordeler med på kjøpet.

Fordelene med kredittkort

Uansett hva slags ferie du ønsker, er det flere goder å dra nytte av om du bestiller reisen din med re:member kredittkort. Betaler du over 50 % av transportkostnadene med kredittkortet er du automatisk dekket av reiseforsikringen som ligger i kortet. Gjennom fordelsprogrammet re:member reward får du i tillegg rabatter som gjør at du kan spare penger.

Når du skal bestille flybillett, booke overnatting på hotell eller skaffe leiebil, lønner det seg å bruke re:member kredittkort fordi det ikke er knyttet til en personlig konto. Fordelen da er at du slipper å reservere store beløp på brukskontoen din. Har du forhåndsbetalt en reise, betyr det også at du får igjen pengene hvis reiseselskapet skulle gå konkurs i mellomtiden.

Med disse fordelene i ryggen kan du føle deg trygg nok til å nyte ferien din til det fulle.

Sydentur eller storbyweekend

Kanskje det frister med en bekymringsløs tilværelse i varmere strøk. Du ser for deg hvite strender og krystallklart vann, der du slapper helt av med noe kaldt å drikke i hånden.

Er du heller klar for god mat, kulturelle opplevelser og muligheter for shopping, kan en storbyweekend være midt i blinken. Velger du for eksempel en venninneetur til Budapest  eller en tur med kompisene til Manchester, kan opplevelsene kombineres med litt sol. Det er uansett store sjanser for at temperaturen er høyere enn her hjemme. Vurderer du en handletur over svenskegrensa i sommer, vil du sannsynligvis stappe bilen full av mat, godteri og vin før du vender hjemover. Det er jo tross alt billigere enn her hjemme.

Uansett hva slags ferie du velger, er det alltid smart å ha kredittkortet re:member tilgjengelig.

Gjør deg klar for sommerferien, søk om re:member kredittkort her.