Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Husk: Pass, billetter, kredittkort og reiseforsikring!

Det finnes ingen endelig pakkeliste når du skal på ferie. Det er forskjell på hva du pakker om du skal en tur til New York eller en to-ukers ferie til Thailand. Men etter pass og billetter, er penger, helst i form av et kredittkort, og reiseforsikring veldig viktig å ha med seg på tur.

Her får du en liten sjekkliste til ferien:

Pass og førerkort

I tilfelle man blir utsatt for tyveri kan det være lurt å legge passet i hotellsafen, og heller ha med seg annen type identifikasjon. I mange land er ikke bankkort med bilde gyldig legitimasjon.

Billetter

Last ned billetter til mobilen din eller skriv de ut. Det er alltid greit å ha papirkopier om du skulle gå tom for strøm eller miste mobilen din.

Reservasjonsnummer til hotell og eventuelt leiebil

Har du re:member kredittkort får du rabatt på hotellbestillinger med fordelsprogrammet re:member reward fra blant annet Booking.com, Hotels.com og mange flere tilbydere. Du får også rabatt på leiebil hos Holiday Autos, som du finner i 85 land.

Penger, bankkort, kredittkort

Det er aldri lurt å gå rundt med for mye kontanter på seg. I tillegg til at du unngår svindel i utlandet ved å bruke Mastercard, er det lurt å betale minst halvparten av reisekostnadene med kredittkort - da får du reiseforsikring inkludert.

Mange dropper reiseforsikring da de mener det er en unødvendig kostnad og tenker “Det der skjer ikke meg uansett”. Kanskje det, men vi klarer ikke å forutse alt som skjer på en reise, og er det ikke bedre å være føre var? Vi leser stadig om folk som blir svindlet eller ender med skyhøye regninger etter sykehusbesøk i utlandet.

Elektronikk

  • Mobil
  • Kamera
  • Laptop
  • Ladere til alt av elektronikk

Et godt tips er å lagre nummeret til re:member på mobilen før du reiser slik at du enkelt kan ringe og sperre kortet dersom du mister det. I tillegg kan det være greit å laste ned re:member appen som gir deg oversikt over saldo, siste transaksjoner, og mulighet til å søke om økt kredittgrense.  

Pakke koffert?

  • Undertøy
  • Sokker
  • Solbriller
  • Passende sko

Det er som sagt stor forskjell på hva du pakker om du skal på strandferie og om du skal på storbyferie. Som oftest ender du opp med å shoppe en del når du er i utlandet uansett hvor du reiser – derfor er det lurt å ikke pakke kofferten helt full slik at du slipper overvekt. Om du glemmer å ta med noe er det ingen krise - det meste kan kjøpes der du er.

Hos re:member får du opptil 150 000 i kreditt og 45 dagers betalingsutsettelse. Det er ingen årsavgift, verken første eller påfølgende år. Og betaler du minst 50 % av reisen med kredittkort får du også reiseforsikring inkludert - derfor bør du søke om re:member kredittkort.