kredittkort-forbrukslan4.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Her er de beste restaurantene i Michelinguiden

Om du vil oppleve nydelig mat og eksepsjonell service, bør du tenke på å besøke noen av verdens beste restauranter neste gang du er ute og reiser. Det er mange gode restauranter å velge mellom, men vi tenker ikke på bare gode restauranter – vi tenker på de stedene hvor kokkene virkelig utviser en matkunnskap utenom det vanlige, og der servitørene får deg til å føle deg som den mest spesielle gjesten de har for øyeblikket.

La Michelinguiden hjelpe deg

Michelinguiden har veiledet matelskere helt siden den ble introdusert i Frankrike i 1900. Restauranter kan få en, to eller tre stjerner, der tre stjerner er høyeste utmerkelse. Både matkvalitet og smak, samt personalets kunnskaper og opptreden, tas med i vurderingen. I tillegg har Michelinguiden nivået som kalles Bib Gourmand, der du vil få god mat til moderat pris. Nedenfor skal vi se på noen restauranter som har oppnådd de berømmelige tre stjernene i Michelinguiden – og det er her du får den mest luksuriøse opplevelsen, både når det gjelder nytelse for ganen og servicenivå.  

Verdt en reise i seg selv

Om du vil være sikret muligheten til å finne en eksepsjonell trestjerners restaurant, er Paris byen å besøke. På og like i nærheten av Champs Elysees er det faktisk flere av dem. Vi kan nevne Pierre Gagnaire, der moderne interiør og en ytterst spennende vinliste kompletterer kjøkkenets kunster. Ikke langt unna finner du Le Cinq, som nettopp er overtatt i samme tradisjon av ny kjøkkensjef.

Standarden holder seg for øvrig på samme nivå som tidligere, det vil si eksepsjonell. Her kan du også bestille privat rom for bespisning og invitere gjester til spesielle anledninger. Prisnivå på begge disse restaurantene ligger fra omtrent 150 til 400 euro. Du finner også kjente Guy Savoy og Astrance i Paris, og byen har i skrivende stund 11 restauranter som har mottatt 3 stjerner i den oppdaterte utgaven av Michelinguiden, og totalt 70 restauranter har fått 1 eller flere.  

Tokyo – verdens mathovedstad

Om du skal reise for matopplevelsens skyld, bør Tokyo være et sted du vurderer. Mer enn 200 restauranter totalt har fått en eller flere stjerner i Michelinguiden, altså flere enn i Paris. Hvert år er det gjerne en eller to restauranter i antall som skiller Paris og Tokyo når det gjelder flest trestjerners restauranter i Michelinguiden, og i år har Tokyo 12 mens Paris har 11. Besøk eksepsjonelle Azabu Yukimura i Takayanagi Bldg., eller restauranten Esaki i Hills Aoyama hvis du vil få en matopplevelse helt utenom det normale.  

Trestjerners i Oslo

Om du ikke vil reise ut av landet for å få med deg det beste i restaurantverdenen, har du nå faktisk endelig muligheten her hjemme! Maaemo i Oslo ble den aller første restauranten i Norge som fikk de berømmelige tre stjernene i Michelinguiden i 2016. Denne restauranten må bare oppleves!  

Nyt god mat med re:member

Om du tenker å reise bort for å oppleve restauranter i Michelinguiden, kan det være lurt å ha et re:member kredittkort. Med kortet får du nemlig tilgang til fordelsprogrammet re:member reward hvor du får rabatter hos en rekke reiserelaterte nettbutikker.

Her kan du gjøre gode deals på både fly og hotell, slik at du har mer penger til selve oppholdet. Betaler du over 50 % av reisen med kortet får du dessuten reiseforsikring inkludert. Kortet har ingen årsavgift og du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt.

Søk om et kort her så har du det til din neste reise.