Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Beste kredittkortfordeler til reisen din

Hvis du har planer om å bestille sommerferien din på nettet, vet du kanskje at det lønner seg å bruke et kredittkort. Men hvordan får du best mulig deal til ferieturen? Les om fordelsprogrammet som gjør at du sparer penger.

Bruker du re:member kredittkortet ditt til å bestille reisen din i sommer, finnes det en rekke gunstige fordeler du kan dra nytte av. Via re:member reward, som er kortets fordelsprogram, kan du høste en rekke gode rabatter og tilbud hos flyselskaper, hotellkjeder, reisebyråer og andre reiserelaterte bedrifter.

Kredittkortfordeler

For å kunne benytte deg av disse tilbudene, må du være logget inn på fordelsprogrammets hjemmeside og besøke den aktuelle reiseaktøren du ønsker å handle i via re:member reward. Du betaler med ditt re:member-kort for at rabatten skal bli registrert. Det koster ikke noe ekstra å betale via reward-programmet, og husk at du må tillate cookies i nettleseren din. Dersom den aktuelle nettbutikken har salg eller kampanjetilbud, vil du få reward-rabatten på toppen av tilbudene. Det er en god deal!

Handler du smart, kan det være mye penger å spare på hele ferien. Via fordelsprogrammet kan du for eksempel bestille pakkereiser gjennom kjente bookingaktører som Expedia, Travellink og Hotels.com. Disse legger opp forslag til både reise og opphold til best mulig pris, så slipper du å bruke tid på det selv.

Handle smart

Med fordelsprogrammet kan du spare penger på det meste du trenger til reisen, som billigere transport til og fra flyplassen, fergeturer og leiebil. Ønsker du deg en følelse av luksus og maksimal komfort på ferien, har du flere hotellkjeder å velge mellom. Er dere en større gjeng som skal ut og reise, kan det være en idé å leie et feriehus sammen. Da har dere friheten til å bestemme alt etter egen lyst og vilje. Les mer om programmets feriehus- og hotelltilbud.

Kredittkortet gir deg også andre fordeler, både ved netthandel generelt og når du skal betale for varekjøp i utlandet. Et godt tips er alltid å velge lokal valuta på kortterminalen for å få mest verdi av pengene. Skal du reise til utlandet er det lurt å ha to forskjellige kort for hånden i tilfelle noe skulle skje med det ene. Da er det smart å ha et kredittkort i tillegg til ditt vanlige bankkort.

Betaler du over 50 % av transportkostnadene med re:member-kortet ditt, får du også gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert. For å kunne benytte deg av rabattene fra fordelsprogrammet, søk om re:member kredittkort.