kredittkort-pa-reise-1.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Ut på tur, aldri sur – med re:member kredittkort

Derfor er kredittkort fra re:member den perfekte reisepartner.

Du kjenner følelsen. Reisen er bestilt. Hvordan kommer det til å bli? Enten du varmer deg over tanken på å la hånden gli gjennom silkeaktig sand under solstolen langs en het strandpromenade mens sola myker opp kropp og sinn, eller du ser for deg hvite tinder over koselige alpelandsbyer og snø som knirker under føttene, er gleden den samme. Begeistring og forventinger. Mye av det spennende med å legge ut på reise er nettopp at du ikke helt vet hva du går til. Du skal ut i verden, ut i det ukjente på din egen lille oppdagelsesferd. Da er det veldig godt å vite at du alltid kommer til å ha penger tilgjengelig om det skulle være ett eller annet, og en av de beste måtene å sikre seg på, er å bruke re:member kredittkort.

Enkel og sikker reisepartner

Med re:member kan du betale både reisen og alle dine innkjøp på turen, uten at de er knyttet opp mot kontoen din. Du slipper å gå rundt med kontanter, og kan betale trygt på alle Mastercards brukersteder over hele verden – mer enn 32 millioner brukersteder til sammen. En annen god ting er at du får en ekstra sikkerhetsmargin ved å bruke re:member kredittkort i stedet for vanlig debetkort. Dette fordi du ved å betale med et kredittkort kan støtte deg til Finansavtalelovens § 54b som gir deg mulighet til å klage til kredittyter angående mangelfulle kjøp av varer og tjenester, om du ikke får gjennomslag hos selger. Forutsetningen er at du har forsøkt å løse saken med selger først.

Mange hoteller og leiebilselskaper krever en form for depositum eller sikkerhet i det du sjekker inn eller henter din leiebil. Ved å bruke re:member kredittkort som sikkerhet i slike situasjoner så unngår du at disse beløpene reserveres på din vanlige bankkonto, og dermed er feriebudsjettet tilgjengelig hele tiden. Alt i alt gjør det reisen lettere og tryggere, og du får brukt tiden din på å svette i bakkene i San Francisco eller St. Anton, heller enn å svette for om du får gjort opp for deg.

Les mer om re:member her.

Kredittkort på reise

Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

En annen ting som holder deg trygg på tur, er å ha forsikringen i orden. Ved å betale 50 % eller mer av reisens transportkostnader med kredittkortet ditt fra re:member, er både du og opptil 3 medreisende automatisk dekket av en reise- og avbestillingsforsikring som du har inkludert i kortavtalen din. På den måten har du sikret både reisefølge og reisegods i fall noe uforutsett skulle skje. Hender det noe, er det enkelt å kontakte forsikringsselskapet og få bistand, både på kort og lang sikt.

Slik ser reiseforsikringen fra re:member ut.

Få rabatt på reisen

Det er rart med det. Aldri er snøen hvitere, sola varmere og ferieturen bedre enn når du vet at du i tillegg til all kosen har betalt litt mindre enn det egentlig koster. Også her lønner det seg med et kredittkort fra re:member. Gjennom re:member har du nemlig tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Fordelsprogrammet gir deg gode rabatter og kampanjetilbud innenfor en rekke kjøpskategorier, flere som er greie å ha både før og under en reise. Book hotell på Hotels.com med opptil 10 % rabatt. Bestill en rimelig pakkereise med fly og hotell på Expedia.no med opptil 5 % rabatt, lei et feriehus eller -leilighet på Booking.com 4 % billigere – eller finn rimelig leiebil eller noe annet til turen i de over 200 nettbutikkene re:member reward gir deg fordeler hos.

Dette er re:member reward.

Rentefri kreditt i inntil 45 dager

Det er ikke rart at så mange velger kredittkort fra re:member. Kombinasjonen av null etableringsgebyr, ingen årsavgift og noen av de beste betingelsene på markedet – opptil kr 150 000 i kredittgrense og inntil 45 dagers rentefri kreditt – gjør at kredittkorttilbudet fra re:member er vanskelig å slå. Søknadsprosessen er sikker også. 

Økonomisk frihet til å handle det du ønsker når du ønsker det er befriende, særlig om du skal på tur. De fleste av oss får lønn inn på kontoen én gang hver måned, likevel opplever mange av oss at det ikke alltid passer like bra å ta uventede regninger eller uforutsette utgifter med en gang. Med re:member har du inntil 45 dager betalingsutsettelse før rentene begynner å løpe. Du velger selv om du vil betale alt ved forfall - rentefritt, eller utsette betalingen over en periode.

Da gjenstår det bare å skape gode ferieminner – med re:member.

Søk om re:member kredittkort.