kredittkort-forbrukslan-1104182.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Det beste kredittkortet til ferien din

Visste du at det kan lønne seg å booke både reise, hotellopphold og leiebil med et kredittkort? Det er den smarte måten å gjøre det på.

Når du planlegger ferie, tar det ikke lang tid før forventningene tar overhånd, særlig hvis du skal reise et sted du aldri har vært før. Tanken på å komme deg bort og oppleve nye ting, gir deg noe å se frem til på triste gråværsdager. Det gjelder også solskinnsdagene der du sitter fast inne på jobb og helst skulle vært ute i det fine været.

Det er flere ting å tenke på når du skal bestille reise. I tillegg til å booke flybillett, må du reservere hotellrom, leiebil og eventuelle utflukter. Her er det flere gode grunner til at det lønner seg å bruke et kredittkort, og å finne det beste kredittkortet til ditt bruk.

En smartere løsning

Når du betaler ferien din, er det ofte slik at reisebyråer, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer krever et kredittkortnummer som de kan reservere et beløp på, som en garanti for avtalen.

Bruker du ditt eget bankkort til dette, som gjerne er koblet til lønnskontoen din, risikerer du plutselig at du har et mindre disponibelt beløp enn antatt. Den reserverte summen blir nemlig satt på vent til du gjør opp for deg. Dette er ikke farlig, men ulempen er du kan oppleve å ikke ha dekning når du skal betale for noe selv om du egentlig har pengene.

Du kan oppleve at kortet ditt blir avvist mens du kjøper inn noe du har behov for til turen. Enda verre er det hvis kortet ditt ikke har dekning til å betale for det første deilige måltidet du nyter ute i sola. Det er kjedelig. Med re:member-kortet unngår du slike problemer som ikke gjør annet enn å drepe den gode følelsen en velfortjent ferie gir deg.

Beste kredittkort for deg

Det er flere grunner til at re:member er det beste kredittkortet for deg som skal på ferie. Ved å betale for over halvparten av reisen med kredittkortet får du også andre fordeler som reiseforsikring, konkurshjelp og trygghet mot svindel. Har du allerede booket ferie uten kredittkort, vil det fortsatt lønne seg å skaffe re:member til bruk i utlandet.

Uansett om du ønsker en chartertur til varmere strøk, en storbyhelg i Paris eller en rask tur over grensa, vil det være lurt å gjøre litt research på forhånd. Det finnes mengder av ulike fly- og hotellselskaper på nettet som gir deg gunstige rabatter hvis du betaler med re:member kredittkort. For å bestille ferien din på en smart måte, søk om re:member kredittkort i dag.