kredittkort-forbrukslan6.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Er dette det beste kredittkort på reise?

Finnes det noe bedre enn å være på ferie? Det måtte i så fall å være på ferie og vite at du har fått reiseforsikringen inkludert, rabatter på fly og hotell - og at alt er betalt med et kredittkort som har mange gode betingelser.

re:member kredittkort gir deg mange fordeler uansett hvor i verden du befinner deg. For i tillegg til at du kan bruke re:member på mer enn 32 millioner steder, starter fordelene med kortet lenge før du har bestemt deg for hvor du skal dra.

Beste kredittkort med reiseforsikring inkludert

Et godt tips når du planlegger en reise er å betale med re:member kredittkort - betaler du mer enn 50 % av transportkostnadene med re:member-kortet er nemlig avbestillings- og reiseforsikring inkludert.

Med transportkostnader mener vi billetter til båt, buss, tog og fly. Reiseforsikringen gjelder også for ektefelle eller samboer og hjemmeboende barn under 21 år, eller inntil tre medreisende hvis du skal på med venner.

Beste kredittkort

Spar penger - også før du reiser

Med re:member-kortet kan du også spare mye penger allerede før ferien. Med fordelsprogrammet re:member reward får du opptil 25 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker, og i tillegg får du gode tilbud på fly, hotell og pakkereiser. Du får blant annet opptil 10 % reward-rabatt på Hotels.com.

Når du bruker kredittkort fra re:member ved bestilling av hotell og leiebil er det dessuten re:member som garanterer for beløpet. Bruker du ditt vanlige debetkort må du selv stille garantien, hvilket gjør at du reduserer beløpet du har disponibelt på din konto.

Beste kredittkort reise

Hva mer dekker reiseforsikringen fra re:member?

Forsvunnet bagasje

Du har kanskje opplevd at bagasjen ikke dukker opp når du kommer frem? Med kredittkort fra re:member er ikke det noe problem. Må du vente i mer enn fire timer, får du penger til klær og toalettsaker.

Tyveri

Å bli utsatt for tyveri på reise er dessverre noe som kan skje. Med re:member er ting som nettbrett, smykker, kamera, golfutstyr flere andre kostbare verdigjenstander dekket av reiseforsikringen med inntil 7500 kroner per skadetilfelle.

Sykdom og hjemtransport

Du eller noen du reiser med kan bli akutt syk på ferie. Når du har betalt med re:member kredittkort behøver du ikke bekymre deg for dette: Er det medisinske grunner til at hjemreise ikke kan skje, gjelder forsikringen i inntil 30 døgn ekstra.

Konkurs

Hvis de du har kjøpt transportbillett hos går konkurs, kan vi hjelpe deg å få pengene tilbake. Vi hjelper deg også hvis du blir utsatt for ran eller svindel i utlandet.

Forsinkelser

Forsikringen gjelder hvis dere blir forsinket på reise til eller fra feriestedet, og ikke rekker flyet, toget, båten eller bussen - hvis forsinkelsen skyldes årsaker som er utenfor deres kontroll.

Avbestilling

Om det oppstår ulykker, akutt sykdom eller dødsfall i nærmeste familie som gjør det umulig å gjennomføre reisen, er avbestillingsforsikring inkludert for deg og de du har betalt for med re:member-kortet. Forsikringen dekker alle de forhåndsbetalte kostnadene dine til reisearrangør, transportør, hotellrom eller bolig, og eventuelt leiebil eller båt.

 

Kredittkort reise

re:member er det eneste kredittkortet du behøver

Dette er bare noe av det som gjør re:member kredittkort til et av de beste kredittkort på reise. Når du betaler reisen med re:member-kortet, er du forsikret mot nesten alle tenkelige og utenkelige situasjoner som kan oppstå. re:member er dermed det eneste kredittkortet du trenger både før og under reisen.

Du får dessuten opptil 45 dagers rentefri kreditt, og kortet har ingen årsavgift.

Søk om re:member kredittkort i dag, så har du det til din neste reise.