Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Derfor bør du bruke kredittkort til netthandel

Det er mange gode grunner til at du bør bruke kredittkort når du handler på nett. Du sikrer deg blant annet mot svindel ved at du kan få pengene dine tilbake av kortutsteder. Men hvilket kredittkort skal du velge?

Nordmenn shopper stadig mer på internett, men det er altfor få som er klar over hva som er sikker kortbruk. En undersøkelse utført av Norstat for Forbruker Europa, viser at 58 prosent i aldersgruppen over 30 år bruker kredittkort til netthandelen. Det burde vært enda flere, og blant de yngre er det langt færre som utfører samme nettvett.

Stikkordet er kredittkort. Men hvordan skal du finne frem i jungelen av kredittkort og kortutstedere?

Kredittkort fra re:member

Det er flere grunner til å velge et kredittkort fra re:member. Det er ingen årsavgift, du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og kredittgrensen er på hele 150 000 kroner. Planlegger du ferie vil det lønne seg å betale over halvparten av transportkostnadene med re:member-kortet ditt. Da får du automatisk med reiseforsikring på kjøpet.

Kortet skiller seg også ut fra konkurrentene med et stort fordelsprogram som heter re:member reward. Ved å logge inn via reward og betale med re:member-kortet får du rabatter i over 200 nettbutikker.

Tilbake til trygg netthandel. Visste du at fire av ti nordmenn har opplevd problemer med dette? Faktum er at når du betaler med ditt vanlige bankkort fjerner du klagemulighetene dine hvis det skulle oppstå problemer.


Trygg netthandel

Og det er mye som kan skje på nettet. Du kan bli utsatt for svindel, feil på varen eller du mottar ikke det du har kjøpt. Nettbutikken kan også gå konkurs. Har du betalt med kredittkort, kan kortutsteder hjelpe deg med å ta støyten og du kan få erstattet det økonomiske tapet.

På internett kan du handle nesten alt mellom himmel og jord. Du kan shoppe klær og sko uten at du må stå i kø til kassa eller prøverommet. Du kan kjøpe gaver til kjæreste, søster, kompis, far eller svigermor - du finner stort sett det du leter etter.

Søkeprosessen

For å søke om re:member kredittkort fyller du ut en kortsøknad. Denne søknaden blir behandlet av oss ved første anledning. Om du får innvilget søknaden får du kortet i posten i løpet av et par virkedager. 

Holder du deg til seriøse aktører, er det trygt å handle på nett. Skulle det likevel oppstå problemer, så er re:member kundeservice tilgjengelig for å hjelpe deg.

Søk kredittkort fra re:member i dag, så kan du føle deg trygg når du handler.