forbrukslan-prisliste.jpg
  1. Start
  2. Kredittkort
  3. Kjøps- og prisgaranti

Kjøps- og prisgaranti

Søk om re:member kredittkort. 

 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

I mars 2018 fornyes våre forsikringer. Vi lanserer re:member Trygghetspakke! Klikk her for å lese hva som skjer med tilleggsforsikringene til re:member.

Se for deg at du kjøper deg noe du har ønsket deg lenge for så å finne samme vare billigere et annet sted. Da er prisgarantien god å ha. Dersom du har kjøpt en vare i Norge og finner samme vare billigere i en annen butikk får du erstattet mellomlegget med opp til 10 000 kr. Alt du trenger å gjøre er å vise kvittering og dokumentasjon på at varen finnes billigere et annet sted.

Kjøpsforsikringen hjelper deg hvis du har kjøpt deg noe som blir ødelagt, mistet eller stjålet. Den erstatter det beløpet det koster å reparere varen, og hvis reperasjon ikke er mulig kan den dekke beløpet det koster å gjenskaffe samme type vare, opp til 25 000 kr. Forsikringen er gyldig tre måneder etter kjøpet og gjelder når skaden eller tapet ikke er din egen skyld.

Vår samarbeidspartner

Vi samarbeider med forsikringsselskapet AmTrust Nordic.

Klikk her for fullstendige vilkår

Når uhellet har skjedd

Har du allerede denne forsikringen og trenger å fylle ut skjema for refusjon, kan du kontakte Crawford & Company som håndterer dette.

Last ned skjema for skademelding 

Send e-post 

Tlf: 67 55 25 00

Postadresse:

Crawford & Company

Postboks 133

1300 Sandvika