forbrukslan-prisliste.jpg

Kjøps- og prisgaranti

Har du ikke re:member kredittkort?

Se for deg at du kjøper deg noe du har ønsket deg lenge for så å finne samme vare billigere et annet sted. Da er prisgarantien god å ha. Dersom du har kjøpt en vare i Norge og finner samme vare billigere i en annen butikk får du erstattet mellomlegget med opp til 10 000 kr. Alt du trenger å gjøre er å vise kvittering og dokumentasjon på at varen finnes billigere et annet sted.

Kjøpsforsikringen hjelper deg hvis du har kjøpt deg noe som blir ødelagt, mistet eller stjålet. Den erstatter det beløpet det koster å reparere varen, og hvis reperasjon ikke er mulig kan den dekke beløpet det koster å gjenskaffe samme type vare, opp til 25 000 kr. Forsikringen er gyldig tre måneder etter kjøpet og gjelder når skaden eller tapet ikke er din egen skyld.

Prøv én forsikring gratis første året

Med ditt re:member kredittkort kan du velge blant syv tilleggsforsikringer og få en av disse gratis det første året. Søk her.

Vår samarbeidspartner

Vi samarbeider med forsikringsselskapet AmTrust Nordic.

Klikk her for fullstendige vilkår

Når uhellet har skjedd

Har du allerede denne forsikringen og trenger å fylle ut skjema for refusjon, kan du kontakte Crawford & Company som håndterer dette.

Last ned skjema for skademelding 

Send e-post 

Tlf: 67 55 25 00

Postadresse:

Crawford & Company

Postboks 133

1300 Sandvika