forbrukslan-prisliste.jpg

Kjøps- og prisgarantiforsikring

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Har du kjøpt en vare i Norge og finner samme vare billigere i en annen butikk får du erstattet mellomlegget inntil 10 000 kr med Prisgarantiforsikringen. Du trenger kun å vise kvittering og dokumentasjon på at varen finnes billigere et annet sted.

Kjøpsforsikringen hjelper deg hvis du har kjøpt deg noe som blir ødelagt eller stjålet. Den erstatter det beløpet det koster å reparere varen, og hvis reparasjon ikke er mulig kan den dekke beløpet det koster å gjenskaffe samme type vare, opp til 25 000 kr. Forsikringen er gyldig tre måneder etter kjøpet og gjelder når skaden eller tapet ikke er din egen skyld.

Det er ikke lenger mulig å bestille denne forsikringen som en enkeltstående forsikring. For deg som har Kjøps- og Prisgarantiforsikringen i dag vil den opphøre 12 måneder etter at du bestilte eller fornyet den sist. Du kan bestille Trygghetspakken hvor du får forsikringen Uhell etter varekjøp som en del av pakken.

Du kan når som helst logge inn i nettbanken å se hvilke forsikringer du har på ditt re:member-kort.

Vår samarbeidspartner

Vi samarbeider med forsikringsselskapet AmTrust Nordic.

Klikk her for fullstendige vilkår


Når uhellet har skjedd

Har du allerede denne forsikringen og trenger å fylle ut skjema for refusjon, kan du kontakte Crawford & Company som håndterer dette.

Last ned skjema for skademelding 

Send e-post 

Tlf: 67 55 25 00

Postadresse:
Crawford & Company
Postboks 133
1300 Sandvika