kredittkort-forbrukslan17.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Få gebyrfritt Mastercard ved å bruke kortet riktig

I disse dager kan nesten hva som helst kjøpes på nett, alt fra fra elektronikk til klær. Et kredittkort gir deg bekvemmeligheten av å ikke måtte forlate huset, og å få et gebyrfritt Mastercard er enklere enn du tror. Her får du noen gode tips til produkter som kan være lurt å kjøpe på nett.

Gebyrfritt Mastercard?

Noen varer vil du sannsynligvis ønske å kjøpe i butikk, som murstein og mørtel for eksempel, men for de fleste varekjøp er netthandel tingen. Du slipper lange køer, mas og stress i butikkene. Hvor deilig er det ikke å kunne sitte i fred og ro hjemme i sofaen å shoppe? Du kan bruke så lang tid du bare vil til å se på hva som finnes av ulike tilbud, for deretter å bestemme deg.

Når du skal handle på nettet er det alltid en fordel med kredittkort. Benytter du deg av kredittkortet fra re:member, og sørger for å betale regningen før forfall slik at det ikke påløper renter, får du dessuten et gebyrfritt Mastercard.  

Gebyrfritt MasterCard

Billigere kosmetikk på nett

Vi bruker mye tid på utseendet og derfor er det ingen tvil om at det årlig er store beløp å spare ved å kjøpe sminke på nett. Utvalget er stort når det kommer til nettbutikker, og det er derfor enkelt å gå seg vill når du skal finne frem hvor det lønner seg å handle.

Det mest fornuftige er å holde seg til norske nettbutikker ettersom disse er underlagt norsk lovverk - men du må fortsatt huske å betale med kredittkort når du handler, slik at du er sikret mot eventuell svindel. Flere tilbyr kosmetikk til hyggelige priser. Du kan få rabatt på flere av dem via reward-programmet til re:member. Her finner du full oversikt over nettbutikker som tilbyr gode rabatter innen helse og skjønnhet.

Kjøp event-billetter med Mastercard

Det er trist, men sant: Konkurransen om billetter til arrangementer er ikke stor - prisen er som regel satt. Det bør likevel ikke stoppe deg fra å kjøpe de over nett. For det første trenger du ikke stå i kø, og du kan i tillegg velge hvilke seter du ønsker ved å se på et virtuelt kart.

Billigere reise på nett

De beste reisetilbudene finner du som regel på nett. Ved å eliminere reisebyrå, kan du finne de beste prisene på hotell og flyselskap - for det er ansatte i reisebyråene som koster penger. Tidligere kunne de få tilgang som var begrenset allmennheten, men i dag kan du gjøre jobben helt enkelt selv.

Når flybilletten er booket, må du ha et sted å overnatte. Hva passer bedre da enn at du også får rabatt på hotels.com? De har et av de største utvalgene av hotellovernatting på nett, med over 140 000 overnattingssteder verden over. Her finner du fullstendig oversikt over rabatter i reiserelaterte nettbutikker.

En informert kjøper er en smart kjøper, med kredittkortet fra re:member betaler du ingen årsavgift, du har opptil 45 dager rentefri kreditt og du får tilgang til rabatter via re:member reward.

Søk om kredittkort fra re:member her.