gebyrfritt-kredittkort.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Nytt kredittkort? Velg et som er gebyrfritt

Vurderer du å skaffe deg et kredittkort, kan det være lurt å velge et gebyrfritt kort – som i tillegg gir deg flere gode fordeler. 

Med re:member kredittkort får du blant annet ingen årsgebyr og etableringsgebyr. Du får også:

 • Inntil 45 dagers rentefri kreditt
 • Inntil 150 000 kroner i kredittgrense
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Rabatter i over 200 nettbutikker
 • Apple Pay og Google Pay

Slik finner du kredittkortet som dekker dine behov best

Det første du bør tenke på når du skal skaffe deg kredittkort, er hva du skal bruke det til. Kanskje du ønsker forsikringer for ekstra trygghet? Liker å nettshoppe og er på jakt etter rabatter? Eller vil du ha et gebyrfritt kredittkort du kan bruke i hverdagen? 

Det finnes nemlig et kredittkort som kan gi deg alt dette. 

Forsikringer

Er du glad i å reise, bør du velge et kredittkort som inkluderer reise- og avbestillingsforsikring, slik at du kan tenke på andre ting. Med re:member kredittkort får du reiseforsikring inkludert i kortet når du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kortet. Reiseforsikringen gjelder både deg, ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 21 år – eller inntil 3 medreisende.

I tillegg kan du kjøpe ekstraforsikringer som kan være smarte å ha i bakhånd. 

Med Betalingsforsikring Plus kan du få ekstra økonomisk sikkerhet dersom noe uforutsett skjer. Plus kan bli god hjelp deg hvis du blir arbeidsledig, arbeidsufør, alvorlig syk eller ved dødsfall. 

For kun 249 kroner per år kan du få Trygghetspakken. Den omfatter følgende forsikringer:

 • ID-tyveri – du kan få øyeblikkelig hjelp og juridisk bistand for inntil 1 million kroner
 • Leiebil – du kan få dekket inntil 25 000 kr av egenandelskostnaden per skade
 • Uhell etter varekjøp – du kan få dekket reparasjon eller erstatning av varen

Handle trygt på nett

Å gjøre en handel med kredittkort er den sikreste betalingsmåten på nett. Finansportalen anbefaler at du alltid handler med kredittkort ettersom du da er beskyttet av Paragraf 54b i Finansavtaleloven (tidligere §8 i kredittkjøpsloven).

På denne måten har du gode rettigheter hvis nettbutikken går konkurs, ikke leverer varen eller ikke reparerer reparerer feil de er skyld i. Hvis selger ikke ivaretar sine forpliktelser, kan du gjøre gjeldende samme pengekrav mot kredittyter som du kan mot selger og dermed få refundert kjøpesummen. Du må imidlertid ha prøvd å løse saken med selger først.

Opptil 20 % rabatt i over 200 nettbutikker

Og når du først handler på nett, hva er vel bedre enn å få gode rabatter med på kjøpet? Det får du med fordelsprogrammet re:member reward. Når du logger inn via re:member reward og betaler med re:member-kortet ditt, trekkes rabatten automatisk fra på den neste fakturaen din. 

Nettbutikkene du får rabatt i er delt inn i ulike kategorier, som for eksempel klær og mote, helse og skjønnhet, hus og hjem, sport og fritid, tjenester og abonnement, og reiser og hotell. Uansett hva du er på jakt etter, kan det være du finner det i en av nettbutikkene som inngår i re:member reward.

Betal med gebyrfritt kredittkort i hverdagen

Et kredittkort begrenser seg ikke til å bli brukt på reiser eller på nettshopping. Du kan nemlig bruke det akkurat på samme måte som bankkortet ditt. Og siden du får regning en gang i måneden, blir det også enkelt for deg å se forbruket ditt.

God oversikt i nettbanken og appen

I nettbanken til re:member får du fullstendig oversikt over kundeforholdet ditt. Her finner du blant annet oversikt over hva du har handlet, forsikringene dine og PIN-koden til kortet ditt. For å komme inn i nettbanken, logger du deg enkelt inn med BankID eller BankID på mobil.

Du finner den samme gode oversikten i re:member-appen.

Legg til kortet ditt i Apple Pay

Med Apple Pay blir hverdagen din enklere og tryggere. Enklere fordi du kan legge inn flere kort, og betaler med mobilen din isteden. Tryggere fordi du ikke trenger å ha med deg kort, og ikke behøver å taste inn PIN-koden i butikker.

Apple Pay kan brukes alle steder der du vanligvis betaler med kort, både i Norge og utlandet. Om du ikke har Apple Pay – slik kommer du i gang på to minutter.

Mange fordeler med re:member gebyrfritt kredittkort

re:member kredittkort er gebyrfritt, og i tillegg får du en rekke andre fordeler:

 • 0 kr i årsgebyr
 • 0 kr i etableringsgebyr
 • 0 kr i varekjøpsgebyr
 • 0 kr i eFakturagebyr
 • 0 kr for tilleggskort
 • 0 kr for erstatningskort
 • Ingen rente på kjøp ved betaling før regningens forfall
 • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse 

Legg merke til at det er gebyrer dersom du velger papirfaktura, tar kontantuttak i minibank eller i bank, eller overfører penger fra kort til konto. Her ser du hele prislisten.

Er du ute etter et gebyrfritt kredittkort som gir deg en rekke fordeler, bør du sjekke ut re:member kredittkort. Her kan du søke om et kredittkort fra re:member.