re:member relation

Forbrukslån + kredittkort = ekstra fordeler for deg

Vi vil at det skal lønne seg å ha et kredittkort der du har lånet ditt - derfor har vi utviklet kundeprogrammet re:member relation. Dersom du har et forbrukslån hos oss og skaffer deg re:member kredittkort, får du unike fordeler:

    • 1 % lavere rente på ditt forbrukslån per år
    • 1 % cashback på alt du handler med re:member kredittkort

Det er ingen årsavgift på kredittkortet. Du får automatisk lavere rente på lånet ditt etter 12 måneder. Bare husk å betale dine fakturaer i tide, og ha kredittkortet og lånet hos oss i minimum 12 måneder. Les vilkårene for re:member relation her.

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Søk om kredittkort

Fordeler med re:member relation

re:member relation ble til for å kunne gi deg som forbrukslån-kunde enda bedre fordeler. Vi ønsker å tilby deg våre produkter, bare bedre. Derfor får du tilbud om å søke om re:member kredittkort med flere gode fordeler. Ikke nok med at du får nyte godt av de fordelene som alle andre får på kortet, slik som tilgang til re:member reward, reiseforsikring, og inntil 45 dagers rentefri kreditt, men du får i tillegg cashback på alle dine kjøp. Cashback innebærer at du får penger tilbake på alle dine kjøp. 1 % av alle kjøp du gjør med ditt re:member kredittkort tilbakeføres og trekkes automatisk fra på din neste faktura. Du kan maksimalt få tilbake 2 000 kr i cashback per år.

Et kredittkort kan være smart å ha i bakhånd dersom noe skulle skje. Kredittkort er også den sikreste betalingsmåten på nett, samtidig som du får nyte godt at rabattene i re:member reward. Planlegger du en reise bør du også vite om at reiseforsikring er inkludert når du betaler minst 50 % av reisen med kortet.

Men du får ikke bare et kredittkort. For fra du mottar kredittkortet, så vil du automatisk etter 12 måneder få 1 % rentenedgang på forbrukslånet ditt. Husk bare å være ajour med betalingene dine, så du kan nyte godt av fordelene i re:member relation. 

Velkommen til en kunderelasjon som den burde være!

Ofte stilte spørsmål om re:member relation

Hvordan fungerer re:member relation?

re:member relation er et fordelsprogram for kunder som både har re:member forbrukslån og kredittkort. Fordelene som inngår i re:member relation er (utenom fordelene som automatisk inngår i kortet) rentenedgang på 1 % per år på forbrukslånet, samt 1 % cashback på det du handler med kredittkortet.

Forutsetningen for å kunne være med i re:member relation er at du er ajour med dine betalinger. Det vil si at du betaler dine fakturaer i tide.

Koster det noe å være med i re:member relation?

Nei, det koster ingenting å være med i re:member relation. Tvertimot så synes vi at du burde få ekstra fordeler for å både ha et forbrukslån og kredittkort hos oss. Derfor gir vi deg lavere rente på ditt re:member forbrukslån og cashback på ditt re:member kredittkort gjennom re:member relation.

Hvordan senkes renten på forbrukslånet mitt?

Som kunde i re:member relation senker vi renten på lånet ditt med 1 % hver 12. måned. Forutsetningen er at du betaler alle dine fakturaer i tide. Renteendringen gjøres automatisk av oss, så du behøver ikke å gjøre noen ting.

Hvor lav rente kan jeg få på forbrukslånet mitt?

Den laveste renten du kan få på forbrukslånet ditt, vil være den laveste renten vi tilbyr, som er 7,95 %.

Hva skjer med renten på lånet dersom jeg avslutter kredittkortet?

Om din rente har sunket gjennom re:member relation, så beholder du denne renten fram til lånet er nedbetalt, selv om du avslutter ditt kredittkort.

Om du har valgt å avslutte kortet så oppfyller du ikke kravene for å være med i re:member relation og mister dermed muligheten til å få cashback eller å senke renten ytterligere på lånet.

Hvordan fungerer cashback på kredittkortet?

For hver krone du handler for med ditt re:member-kort får du 1 % cashback. Cashback innebærer at du får penger tilbake på din konto, som trekkes automatisk fra på neste faktura. Du kan maksimalt få tilbake 2 000 kr i cashback per år. Cashback gjelder ikke på kontantuttak eller ved tilbakebetaling (eksempelvis ved refusjon). 

Hvorfor står det ingenting om cashback på kredittkortsiden eller i søknadskjema?

Cashback er en av fordelene som kun gjelder i re:member relaton, og det inngår ikke i vårt vanlige re:member kredittkort.

Hvor ser jeg mine opptjente cashback?

Du ser dine opptjente cashback på fakturaen din. Når du mottar fakturaen har vi automatisk trukket fra månedens opptjente cashback, sånn at det blir mindre for deg å betale.

Jeg har hatt re:member relation i 12 måneder uten å gå glipp av en betaling, hvorfor har dere ikke senket renten?

Dine 12 måneder begynner først å gjelde når du er blitt medlem i re:member relation. Det betyr at om du eksempelvis blir med i programmet april 2021, så senker vi renten din i april 2022, under forutsetning at du har betalt alle dine fakturaer, og har vært medlem i programmet under hele perioden.

Hvilken rente har re:member kredittkort?

re:member kredittkort har en effektiv rente på 25,4 %.

Kan jeg senke renten på kredittkortet også?

Nei, den årlige rentenedgangen på 1 % som inngår i re:member relation gjelder kun på ditt re:member forbrukslån.

Hva skjer om jeg glemmer å betale en faktura?

Dersom du ikke betaler en faktura på ditt forbrukslån, risikerer du å ikke få rentenedgang etter 12 måneder. Dersom du ikke betaler din faktura på kredittkortet, får du ikke cashback for den måneden. Merk at for å få cashback behøver du kun å betale minimumsbeløpet på kredittkort-faktuaen.

Om du betaler din faktura 1-2 dager for sent én gang, så får du beholde dine fordeler, men om du derimot alltid er sen med dine betalinger eller ikke betaler flere ganger på rad, så vil vi avslutte re:member relation. Du går da tilbake til de normale vilkårene for ditt forbrukslån og kredittkort.