drommeren.jpg

Drømmeren

Den drømmende reisetypen er en spontan livsnyter som ønsker et liv rikt på opplevelser. Typisk for drømmeren er at du griper de mulighetene som byr seg, selv om du ikke nødvendigvis har planlagt eller spart til reisen du drar på.

Du omgir deg gjerne med luksuriøse ting og omgivelser om budsjettet tillater det, men har heller ingen problem med å ta inn på et hostel så lenge stemningen er god. Du lever for å skape de gode minnene, og tenker mer på å gripe dagen og mulighetene, enn å sette opp budsjetter ned til krona og øret.

Som den drømmende reisetypen passer du til å reise på øyhopping i Thailand eller på besøk til kasinoene i Las Vegas. Det er heller ikke å forakte for den drømmende typen å hoppe på en restplass til en spa-weekend i Riga eller vinsmaking i Italia. Så lenge du kan leve det gode liv, er drømmeren i deg fornøyd!

Du bryr deg kanskje ikke om å bruke penger på dyre merkeklær eller ekstravagante middager i hverdagen, men bruker alle ekstra kroner på reiser og opplevelser. Drømmeren er en “free spirit” som tar problemene når de dukker opp, fremfor å bekymre seg for fremtiden.