den-rause.jpg

Den rause

Den rause reisetypen er den sanne jetsetteren og elsker å omgi seg med luksus og ekstravaganse. Om du har muligheten oppgraderer du alltid til bedre seter på flyet, og til maten nytes kun de edleste dråper. Du er opptatt av hvordan andre ser deg, og er derfor spandabel i baren eller på restaurant.

Som den rause reisetypen passer du til å reise til eksotiske steder som Maldivene, safari i Afrika eller California. Det er heller ikke å forakte å tilbringe solnedgangen i Provance eller Marbella, eller stå på ski i Chamonix eller Aspen.

Når du skal ut og spise skyr du unna kjederestaurantene som pesten, og bestiller kun bord på de mest velrennomerte restaurantene. Aller helst skal de ha en Michelinstjerne eller to. Når måltidet er inntatt, sitter tipsen løst, både til servitøren og sjåføren. Du liker å reise til destinasjoner som ikke “alle andre” har råd til, og styrer derfor unna Kanariøyene.

Hotellene du bor på er alltid av ypperste klasse, og alltid plassert i sentrum av der det skjer. Du bor gjerne i en suite, og betaler ekstra for god utsikt. Å bo på hotell uten mulighet for spa og roomservice er nærmest utenkelig for den rause globetrotteren du er. Et hotell er ikke et hotell uten egen badekåpe og tøfler.