Vattenrutschkana2.jpg

Søk om refinansiering

65 000 kr o/ 5 år nom. rente 12,95 % / Eff. 14,32 %. Kostnad 24 660 kr. Totalt 89 660 kr.

Slik kan du refinansiere forbrukslån

Har du flere dyre lån og kreditter? Da kan det være smart å samle alt i ett lån. Ved å refinansiere forbrukslån kan du spare penger og få bedre oversikt over økonomien.

Visste du at bilkjøp er den vanligste årsaken til at nordmenn velger å ta opp forbrukslån? Tall fra en undersøkelse utført i 2014 viser at 24 % av alle som tar opp forbrukslån, bruker det på bil. Det betyr at du er langt fra den eneste som har gjort dette.

Den første bilen din var sikkert et praktisk og billig kjøp, mens familiebilen ikke var annet enn et fornuftig og nødvendig valg. Da fortjente du å endelig unne deg drømmebilen du hadde tenkt på i årevis. Motorsykkelen kjøpte du muligens for å kjenne på farten, friheten og hestekreftene under små og store utflukter. Og kanskje har du kjøpt en moped også?

Derfor bør du refinansiere forbrukslån

Er du glad i fart og spenning er det ikke så rart at du har skaffet deg flere kjøretøy. Men hvis du har tatt opp flere ulike forbrukslån for å finansiere disse, er det stor sjanse for at lånene har dårligere betingelser som blant annet høye renter og gebyrer.

Ved å refinansiere forbrukslån, kan du redusere slike unødvendige kostnader ved å samle alt i ett større lån. Velger du å refinansiere forbrukslån med re:member, får du en bedre oversikt over hva du skylder og økonomien din generelt.

En annen fordel, er at du slipper å holde styr på flere ulike regninger fra forskjellige låneutstedere. I stedet får du én regning i nettbanken, noe som gjør det enklere for deg å se hva pengene dine faktisk brukes til. I tillegg kan du få en mer fleksibel nedbetalingsplan som er tilpasset deg og din økonomi. Dette bestemmes av en individuell kredittsjekk.

Fortsett med å realisere drømmen

Er kjøretøyene dine en realisering av guttedrømmen, eller har de for lengst blitt en lidenskap? Var det klassiske veteranbiler som stod øverst på ønskelisten, eller har du latt deg friste av moderne luksus i form av rå motor og plettfritt design? Motorsykkelen din kjøpte du kanskje til bruk i helgene og til ferieturer, men du har lagt merke til at den gir deg flere trafikale fordeler i hverdagen også. Du slipper unna kø og bompenger, og byparkering er plutselig lett som en lek.

Uansett hvor mange kjøretøy eller lån du har, er det smart å ta de rette valgene slik at du kan fortsette å realisere guttedrømmen. Velger du å refinansiere ditt forbrukslån med re:member kan du låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet. Du kan spare flere tusen kroner på lavere renter og forlenge nedbetalingstiden din om du ønsker det.

Søk om å refinansiere forbrukslån, så får du ryddet opp i økonomien din. Da har du én bekymring mindre når du sitter bak rattet på drømmebilen.