leie-lokale-selsklap.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Leie lokale til selskap

Gjennom livet er det mange begivenheter som skal feires – alt fra uhøytidelige sammenkomster til formelle markeringer. Noen av disse selskapene fortjener helt spesielle omgivelser og en verdig ramme. Vi har vært i kontakt med Losby Gods for å få de beste tipsene til å leie lokaler til selskap.

Lokalet er en viktig del av et selskap, og kan utvilsomt sette stemningen for hele festen om det så er barnedåp, konfirmasjon, bryllup, julebord eller et annet arrangement. Gjennom tidene har Losby Gods vært stedet for sammenkomster av alle slag – både store og små. Der får du et lokale med en helt spesiell atmosfære som vil tilføre det lille ekstra til enhver anledning.

– Losby Gods er perfekt til selskap. Vi har unike lokaler som passer alt fra små intime selskap til større storslåtte feiringer, sier Marianne Frilseth, markedsansvarlig hos Losby Gods.

Leie Gamlegodset til selskap

Gamlegodset på Losby Gods ble bygget i 1850 og inneholder hele fem salonger og saler, i tillegg til den storslåtte spisestuen, Fruens sal.

I veggene sitter historien og tradisjonene fra godsets storhetstid, og fortsatt dekkes bordene med håndlagde tallerkener sirlig dekorert med bladgull på skinnende hvit damaskduk. Mens edle dråper skjenkes i krystallglassene kan gjesten kjenne duften fra friske blomster. Etter velkomponerte retter, kan dere nyte fristende desserter og kaker.

– Det er mulig å leie hele eller deler av Gamlegodset, og gjestene kan få en egen hovedinngang, garderobe og en hyggelig bar der forfriskninger kan bestilles.

Festaften i Meyersalen

I Losby Gods nye del finner du den store og majestetiske Meyersalen som er oppkalt etter selveste byggherren for godset, nemlig Thorvald Meyer. Salen har kapasitet for servering til inntil 140 gjester som kan la seg imponere av det elegant buede taket som på det høyeste er åtte meter, og har massive lysekroner.  

Etter middagen kan Meyersalen bli omgjort, der småbord settes opp og det blir gjort plass til dansegulv, band eller DJ. Slik kan festen fortsette ut i de små timer. Fra salen er det også mulig å nyte utsikten over skogen og golfbanene fra egen stor balkong.

Lokale til mindre selskap

Trenger du å leie et lokale til et lite selskap, er det selvfølgelig gode muligheter for det også. Restauranten på Losby Gods er delt inn i fire trivelige og særegne stuer, der alt fra frokost til festmenyer blir servert.

Den største av de fire stuene er Godsstuen, som har en unik plassering med utsikt den til gamle godshagen. De store vinduene gjør stuen ekstra lys og trivelig. Kanskje den hyggelige Familiestuen er mer passende til ditt selskap? Den har en sentral plassering i restauranten og veggene er prydet med historiske familieportretter.

Husmannsstuen har flotte historiske bilder fra godsets historier og gir et nostalgisk preg. Lokalet er stemningsfullt og har en koselig atmosfære sentralt i restauranten. Den minste av restaurantstuene er Vinterhagen, men har likevel et lyst og innbydende lokale.

– Nok en fordel med å leie Losby Gods som lokale til selskap er overnattingsmulighetene. Dere trenger ikke tenke på transport hjem etter festen. Det er også mulig å få en egen stue til frokost dagen etter, sier Frilseth.

Leie lokale til selskap med re:member

Å leie et lokale kan fort bli kostbart. Og når du skal feire en spesiell dag; et jubileum, en bursdag, et bryllup eller konfirmasjon så passer det ikke alltid å utsette feiringen fordi du ikke har penger der og da. Da kan kredittkort være et alternativ til å gjennomføre feiringen.

Med et re:member kredittkort kan du få opp til 150 000 kroner i kreditt og hele 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det er ingen årsavgift på kortet – verken første eller påfølgende år. Les mer og søk om re:member kredittkort.