bryllupslokaler-i-oslo.jpg

re:member forbrukslån

220 000 kr o/ 5 år nom. rente 9,95 % / Eff. 11,17 %.
Kostnad 64 606 kr. Totalt 284 606 kr.

Dette er de mest populære bryllupslokalene i Oslo

Noe av det aller første du må begynne å tenke på når du skal gifte deg etter at den største forlovelsesrusen har lagt seg, er hvor dere ønsker å ha bryllupsfesten. Derfor har vi laget en liste med noen av de mest populære bryllupslokalene i Oslo.

Det er mye å tenke på når man skal gifte seg, men det kan være lurt å begynne med å finne ut hvor bryllupsfesten skal finne sted. I hvert fall hvis dere ønsker å gifte dere i Oslo på de mest attraktive datoene. Mange populære bryllupslokaler i Oslo kan faktisk være fullbooket opp til to år i forveien på lørdagene fra juni til og med august! Så her gjelder det å hive seg rundt hvis dere vil kapre drømmelokalet til festen.

Populære bryllupslokaler i Oslo

  • Grefsenkollen Restaurant: Med nydelig utsikt over Oslo kan dere feire den store dagen deres på flotte Grefsenkollen. For store anledninger er det mulig å få hele første etasje for dere selv - det vil si minimum 80 gjester. Utleier tilbyr både matservering og drikke, og det er ikke mulig med medbrakt drikke. For leie og mat til 80 personer, starter prisen på 80 600 kroner, avhengig av hvor mange retter dere ønsker.

  • Dronningen Selskapslokale: Dronningens flotte funkishus på Bygdøy har i flere mannsaldre vært et Oslos mest populære sommerrestauranter, og kan også være det perfekte bryllupslokalet til drømmebryllupet deres. Velg mellom to ulike pakkepriser for bryllup, eller skreddersy opplegget selv. Priser starter fra kroner 895 per person.

  • Ekebergrestauranten: Godt synlig over Bjørvika, Sørenga og Middelalderparken med panoramautsikt over Oslofjorden og byen, er Ekebergrestauranten utvilsomt et av Oslos flotteste bryllupslokaler. De kan hjelpe deg med å skreddersy bryllupsfesten slik du alltid har drømt om. Pris vil variere mye, avhengig av antall gjester, meny og underholdning.

  • Villa Malla: Det er mange flotte bryllupslokaler i Oslo, men det er også noen bryllupsperler rett utenfor byen. En knapp time sør for Oslo finner du for eksempel Villa Malla, som har gleden av å tilby en unik opplevelse for den store bryllupsdagen. Her får både brudeparet og alle deres gjester en minnerik opplevelse i utradisjonelle omgivelser.  

Bryllupslokaler til høst- og vinterbryllup

Det kan være verdt å merke seg at det er lettere å få et av de mest populære lokalene dersom man bestemmer seg for å gifte seg på en annen årstid enn den mest populære – nemlig sommeren. Det er flere bryllupslokaler i Oslo som er velegnet til både høstbryllup og vinterbryllup:

  • Sporten på Holmenkollen: Sporten har i mange år vært selskapslokalet til hovedrestauranten på Frognerseteren, og har en kapasitet til over 200 gjester.

  • Frognerseteren: Tradisjonsrike lokaler med fantastisk mat og storslagen utsikt som gir minner for livet.

  • Østmarksetra: Kun 15 minutter kjøring fra Oslo sentrum ligger restauranten med sin  gamle ærverdige tømmerbygninger fra 1926. Kjøkkenet kan komponere en meny med de beste råvarene fra sjø og land.

Rimeligere alternativ til bryllupslokaler

Men det er ikke alle som drømmer om storslåtte bryllupsfester. Noen ønsker bare å samle sammen de aller nærmeste for en fin markering, og da har man plutselig flere valgalternativer. Det er mange mindre bryllupslokaler i Oslo som er velegnet for små brylluper. Ved å velge et selskapslokale som ikke er blant de mest populære, kan man spare mye penger.

Eksempler på rimelige lokaler å holde bryllupsfesten på kan være: Lille Asia som tilbyr unik kulinarisk opplevelse fra det thailandske og japanske kjøkken, Justisen, der du får servert gode norske råvarer med spennende internasjonale tilskudd, eller hva med et kunstmuseum som lokasjon for bryllupet ditt? Munchmuseet gir en spesiell og unik ramme rundt den store dagen din.

Uansett hva slags lokale du velger å gå for, kan det være fint å vite at et forbrukslån fra re:member kan brukes på akkuart hva du vil. Så om dere ikke har spart opp hele beløpet, så kan forbrukslånet hjelpe dere litt på vei. 

Hos re:member kan du låne opptil 350 000 kroner uten sikkerhet. Bruk gjerne lånekalkulatoren for å se hvor mye lånet vil koste deg, eller søk om forbrukslån fra re:member her.

Lykke til med å finne det perfekte bryllupslokalet!