bruk-av-kredittkort-1.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Derfor bruker nordmenn re:member kredittkort

Kredittkort fra re:member har sine fordeler. Her er noen av grunnene til at mange nordmenn har og bruker et re:member kredittkort.

De fleste har fått med seg at bruk av kredittkort har sine fordeler. Det å ha ett ekstra ledd mellom sparekontoen din og diverse utbetalinger kan lønne seg, enten det handler om nettshopping eller utlegg på reise. I tillegg er det deilig å vite at dersom noe oppstår, så har du alltid penger tilgjengelig. Men visste du at du også har både reise- og avbestillingsforsikring, og i tillegg kan få gode rabatter ved å bruke re:member kredittkort?

Rentefri kreditt i inntil 45 dager

Det er flere grunner til at så mange velger kredittkort fra nettopp re:member. For det første er det trygt å søke om. Det er ingen etableringsgebyr, du betaler ingen årsavgift, det er ingen gebyrer på varekjøp og du får et gratis tilleggskort om du ønsker det. Med konkurransedyktige betingelser – opptil kr 150 000 i kredittgrense og inntil 45 dagers rentefri kreditt – får du som kunde større økonomisk frihet, så du kan kjøpe det du ønsker og når du ønsker det.

De fleste av oss mottar lønn inn på lønnskontoen en gang i måneden, men mange av oss har vel likevel opplevd at det dukker opp uventede utgifter eller regninger som ikke alltid passer like godt, selv etter at lønna er inne på konto. Med inntil 45 dagers rentefri kreditt kan du handle og vente til det passer å betale. Du kan også dele opp betalingen over flere måneder dersom det er ønskelig, da løper det imidlertid renter på det beløpet du ikke innbetaler ved første forfall. Uansett om du velger å betale din kredittkortfaktura ved første forfall, eller dele den opp, så er nettopp denne fleksibiliteten en av fordelene med et kredittkort. På den måten har du muligheten til å betale for uforutsette utgifter som måtte dukke opp.

Dette er re:member kredittkort.

Rabatter på en rekke aktuelle kjøp

Kredittkort gir mange fordeler utover det å ha det du trenger av penger akkurat når du trenger dem. Du kan benytte kortet ditt på over 32 millioner brukersteder verden over. Du kan bruke det til varekjøp, netthandel eller ta ut kontanter i minibanker eller banker.

Med re:member kredittkort får du også nyte godt av fordelsprogrammet re:member reward. Fordelsprogrammet dekker et vidt spekter av varer og tjenester, og gir deg opptil 20 % rabatt på kjøp. Så lenge du logger deg inn via re:member reward og bruker re:member-kortet ditt når du betaler for varer og tjenester på brukerstedene i fordelsprogrammet, får du rabatt. Rabatten vises ikke på kvitteringen fra nettbutikken, men trekkes fra på din neste faktura fra re:member.

Sjekk hva du får med fordelsprogrammet re:member reward.

Bruk av kredittkort

Sikrere og billigere nettshopping

Liker du nettshopping? Ved å bruke ditt re:member kredittkort, handler du trygt og sikkert på nett. Dersom kortet ditt mot formodning skulle bli trukket for mer enn det du har gitt tillatelse til, hjelper re:member deg med å få refundert det uautoriserte trekket. Om selger ikke leverer den varen eller tjenesten du har betalt for, eller dersom butikken skulle gå konkurs, så har du ekstra trygghet ved å betale med et kredittkort. Dette på grunn av Finansavtalelovens § 54b som gir ekstra beskyttelse for deg som forbruker. Loven gjør det mulig for deg å fremme pengekrav mot kredittyter, i dette tilfellet re:member, dersom du har kjøpt en mangelfull vare eller tjeneste med kredittkortet. Forutsetningen er at du har forsøkt å løse saken med selger først.

I tillegg til å handle trygt får du gjennom fordelsprogrammet re:member reward tilgang til gode rabatter. I over 200 av de mest populære nettbutikkene kan du som re:member kredittkort-kunde benytte deg av gode kampanjetilbud og opptil 20 % rabatt på varer, enten du er på jakt etter klær, sko og sminke eller hjemmeelektronikk, fotoutstyr og sportsutstyr.

I disse butikkene får du rabatt.

Bedre ferieminner med re:member

Visste du at reiseforsikring er inkludert i kredittkortet dersom du bruker det til å betale mer enn 50 % av reisens transportkostnader? Dette gjelder reiser i innland og utland, til og med reiser med egen bil så lenge bensinen betales med re:member-kortet.

Fordelsprogrammet re:member reward gir deg også en rekke fordeler og rabatter i forbindelse med reiser, slik at du kan gjøre en bedre handel på blant annet flybilletter og hotellovernattinger i en rekke storbyer rundt om i verden. På den måten rekker ferieminnene litt lenger, kun ved å benytte deg av re:member kredittkort.

Her søker du om re:member kredittkort.