Planlegg din neste skiferie med re:member 

Gjør reisen enklere med kredittkort fra re:member

re:member kredittkort: Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

 

aktivitetsreiser.jpg

Skiferie med puddersnø og skikjøring i verdensklasse

Har du et ønske om å suse ned fantastiske løyper blant pittoreske fjelltopper, er mulighetene mange. I både Norge og utlandet finner du spektakulære skiferier i populære områder.

På en skiferie i Østerrike kan du oppleve det Alpe-dominerte landet i hjertet av Europa som har over 100 års erfaring med skiturisme. Ikke bare er det en snøsikker destinasjon, men med sine velutviklede skianlegg, ville afterski-muligheter og vakker arkitektur blant hvitkledde fjelltopper, vil Østerrike sjarmere og tilfredsstille enhver skientusiast. Og når bena verker etter skikjøringen kan du slappe av på spa- og velværesentre, eller fylle magen med fantastisk god mat på hyggelige restauranter.

Men du trenger ikke å finne frem passet om du ønsker storslått natur og skikjøring i verdensklasse. Også bakkene her hjemme i Norge byr på fantastiske opplevelser og utfordringer – fra det olympiske løypenettet på Hafjell til de uberørte og snødekte Lyngsalpene i Nord. Skidestinasjoner i Norge kan også by på andre attraksjoner. Hva med isklatring, kanefart og hundekjøring, eller snøscooterkjøring i Hemsedal?

Vi har samlet våre favorittdestinasjoner og de mest populære skiområdene i verden. La deg inspirere av artiklene våre med gode tips til ulike reisemål og opplevelser