Planlegg din neste skiferie med re:member 

Gjør reisen enklere med kredittkort fra re:member

re:member kredittkort: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

 

Eventyrlige Åre i Sverige

Den unike kombinasjonen av skikjøring og fornøyelse, gjør Åre til en av Nord-Europas hyggeligste og mest moderne fjellbyer. I tillegg til fem forskjellige skianlegg, har byen et uteliv som få svenske byer kan konkurrere med.

Skiferie på Norefjell

Med sine 1010 høydemeter, 26 alpinløyper for alle nivåer, terrengpark og fine langrennsmuligheter, er det ikke lang vei til gode opplevelser. Norefjell Skisenter holder åpent hver dag og gir deg fjellfølelsen bare 1,5 time unna hovedstaden.

Hva koster en skiferie?

Drømmer du om en uforglemmelig skiferie? Ikke alle er så heldige å være proffe skiutøvere som blir sponset, og derfor kan skiferier bli relativt kostbare. Her får du svar på det du lurer på rundt bestilling av skiferie som passer ditt budsjett.

aktivitetsreiser.jpg

Skiferie med puddersnø og skikjøring i verdensklasse

Har du et ønske om å suse ned fantastiske løyper blant pittoreske fjelltopper, er mulighetene mange. I både Norge og utlandet finner du spektakulære skiferier i populære områder.

På en skiferie i Østerrike kan du oppleve det Alpe-dominerte landet i hjertet av Europa som har over 100 års erfaring med skiturisme. Ikke bare er det en snøsikker destinasjon, men med sine velutviklede skianlegg, ville afterski-muligheter og vakker arkitektur blant hvitkledde fjelltopper, vil Østerrike sjarmere og tilfredsstille enhver skientusiast. Og når bena verker etter skikjøringen kan du slappe av på spa- og velværesentre, eller fylle magen med fantastisk god mat på hyggelige restauranter.

Men du trenger ikke å finne frem passet om du ønsker storslått natur og skikjøring i verdensklasse. Også bakkene her hjemme i Norge byr på fantastiske opplevelser og utfordringer – fra det olympiske løypenettet på Hafjell til de uberørte og snødekte Lyngsalpene i Nord. Skidestinasjoner i Norge kan også by på andre attraksjoner. Hva med isklatring, kanefart og hundekjøring, eller snøscooterkjøring i Hemsedal?

Vi har samlet våre favorittdestinasjoner og de mest populære skiområdene i verden. La deg inspirere av artiklene våre med gode tips til ulike reisemål og opplevelser