Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Reisetips

Lyst til å legge ut på reise? Enten det er snakk om en langhelg eller en lengre ferie, kan du dra nytte av gode fordeler med et kredittkort fra re:member. Les våre reisetips her!

Av og til kan det være behagelig å drømme seg bort til fjernere strøk - langstrakte strender, storbykultur eller naturskjønne omgivelser. Men hva med å faktisk ta steget ut fra drømmeland, pakke snippesken og ta en langweekend utenlands?

Enten du vil reise for miljøforandringens skyld, eller om du bare vil ta det helt piano, er mulighetene flerfoldige. Stadig flere billige flyavganger går fra storbyene i Norge, og aldri før har man hatt så enkel tilgang til såpass mange billige reisemål verden over. På denne siden har vi samlet de beste reiseartiklene, med inspirasjon, guider og gode reisetips.

Fordeler på reisen

Med kredittkortet fra re:member betaler du ingen årsavgift og du har opptil 45 dager rentefri kreditt. I tillegg kan du gjøre reiseutgiftene lavere ved å benytte deg av fordelsprogrammet re:member reward, hvor du får gode rabatter på reiseartikler, klær, mote og lignende. Med andre ord har du mulighet til å nyte godt av fordelene allerede lenge før du sjekker inn på flyplassen.

Dessuten får du rabatter på blant annet flybilletter, hotellopphold og leiebil fra leverandører som Expedia og Hotels.com. Et annet smart reisetips er å bruke kredittkortet hvis du trenger leiebil, da unngår du nemlig at bilutleiere reserverer et beløp på brukskontoen din som betalingsgaranti – en ting mindre å tenke på.

Så, hvordan kan du benytte deg av disse fordelene? Det er ikke så vanskelig, alt du trenger å gjøre er å logge deg inn via re:member rewards sider, velge hvilken butikk du vil handle i og deretter kjøpe det du skal. Rabatten blir automatisk trukket fra på din neste faktura fra re:member, enkelt og greit.

Dra på storbytur

Med kredittkort fra re:member kan du dra på storbytur med god samvittighet. Du kan legge langhelgen til Roma og få førstehåndserfaring med italiensk matkultur, få med deg mange minnerike severdigheter i Berlin, eller ta en selfie foran Eiffeltårnet i Paris og shoppe i byens mange arrondissement.

Vil du stikke av med jentegjengen? En luksusweekend i utlandet trenger ikke å koste deg dyrt, ta for eksempel Riga. Der kan du oppleve spa, shopping og matkultur i den latviske hovedstaden, bare et par timer unna.

Drar du til Amsterdam kan du i tillegg ta deg en bytur med jentene etter all shoppingen og museumsbesøkene, når natten senker seg skinner nemlig byen i all sin prakt på utesteder, klubber og barer.

Dette er bare noen av utallige muligheter du har når du skal pakke kofferten og legge ut på reise i godt lag – og med re:members reisetips kan du være trygg på at du får maksimalt ut av ferien. Har du ikke re:member-kort, kan du søke om et her. God tur!