Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Reis billettløst

Har du ikke prøvd det før, bør du absolutt velge å reise billettløst neste gang du skal ut på reise. Billettløse reiser gjør deg mer fleksibel – og du slipper å drasse rundt på papirbilletter.

Bestiller du flybilletter på nettet og betaler med kredittkort, kan du knytte billetten opp mot kortet ditt og bruke det samme kortet på innsjekkingsautomatene på flyplassen. Om ønskelig kan du også skrive ut et boardingkort hjemme eller på automatene på flyplassen. Om du skal handle i tax-free butikken og dermed trenger et boardingkort, er det bare å dra kredittkortet som er knyttet til billetten din i kassa.

Flere fordeler

Stadig flere transportselskaper tilbyr elektroniske billetter. Skal du for eksempel fly fra Oslo Lufthavn Gardermoen, kan du reise billettløst med Flytoget. Alt du trenger å gjøre er å dra kortet når du går på og av flytoget. Du blir da automatisk trekt for det beløpet Flytoget tar for gitt strekning. Bare husk at dette kun gjelder voksenbillett, dersom du er student eller honnør anbefaler vi deg å kjøpe billett på automatene for å få rabatterte priser. For å holde oversikt over dine billettløse reiser, kvitteringer og priser på reisen, kan du opprette egen profil på Flytoget.no

Velger du å kjøre bil til flyplassen i stedet, kan du også betale billettløst i parkeringshuset på Gardermoen ved å følge samme prosedyre. Her er det bare å bruke kredittkortet på vei inn og ut av parkeringshuset – noe som gjelder i stadig flere parkeringshus rundt om i hele landet. Utrolig deilig å ikke være avhengig av mynter.

Det kan imidlertid alltid være lurt å ta i betraktning hvor du skal reise. På noen små flyplasser i utlandet, som for eksempel på de greske øyer, er ikke alltid teknologien den samme som her hjemme. Det kan derfor i noen tilfeller lønne seg å skrive ut et boardingkort på automaten på flyplassen før du reiser i tilfelle det skulle oppstå noen problemer.

Full oversikt over rabatter

Med re:member kredittkort får du alltid full oversikt over dine transaksjoner i nettbanken og på din neste faktura. Du får i tillegg rabatt i over 200 nettbutikker, deriblant Expedia med tilgang til flere enn 105 000 hoteller og 450 flyselskaper, Hotels.com med over 140 000 overnattingssteder verden rundt, Booking.com med over 265 000 overnattingssteder i 178 land og Supersaver med 3500 flyselskap og over 80 000 hoteller i hele verden. Disse nettbutikkene har også rabatterte priser fra før, som du får i tillegg til rabatten du får med ditt re:member kredittkort.