test-deg-selv-2.jpg

re:member kredittkort:
Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

3 gode grunner til å ta med kredittkortet på reisen

Vi lever i en tid der det aldri har vært lettere å reise og bevege seg på tvers av landegrenser, og en kort flytur kan bringe deg til en helt annen kultur og gi deg nye impulser. Noe av det smarteste du kan ta med deg på reisen er kredittkortet.

I noen tilfeller, avhengig av reisemålet, kan flybilletten være den største utgiften. Men det finnes muligheter til å spare penger på reisen. I tillegg til å være fleksibel på reisedato og destinasjon, kan du spare ytterligere ved å utnytte deg av gode rabatter.  

1. Gode rabatter på flybilletter og hotellopphold

For mange er opplevelsene på reisen det viktigste. Da er det ingen grunn til å bruke mer penger på flybilletter og hotellopphold enn nødvendig. Har du et kredittkort fra re:member så har du også tilgangen til fordelsprogrammet som gir deg gode rabatter i over 200 nettbutikker – der flere ligger i reisekategorien.  

Med re:member reward kan du spare store beløp ved å bestille reise gjennom blant annet Booking.comHotels.com og Expedia – noe som gjør at du kan bruke penger på ting som virkelig betyr noe for deg, som opplevelser og aktiviteter på feriedestinasjonen.

2. En av verdens mest aksepterte kort

Mastercard er et av verdens mest aksepterte betalingskort, og re:member-kortet kan benyttes på fler enn 32 millioner brukersteder verden over. I tillegg til netthandel, kan du bruke kortet til varekjøp eller til å ta ut kontanter i minibanker og banker. Hos re:member er det ingen prisforskjell på uttak i minibanker i Norge og utlandet. Husk å betale i lokal valuta for å unngå en ugunstig vekslingskurs.

3. Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

Vi hører stadig om viktigheten av å ha reiseforsikringen i orden når man skal på reisefot, for trygghet og sikkerhet er viktige forutsetninger for at ferien skal bli et godt minne du vil verdsette i fremtiden.

Når du betaler minst 50 % av transportkostnadene med kredittkortet ditt fra re:member, er du automatisk dekket av en reise- og avbestillingsforsikring. Og med tryggheten om at du har forsikringen i orden, er det bare å nyte ferien så godt du kan. Forsikringen gjelder for inntil fire voksne i en familie og ubegrenset antall barn under 21 år i husstanden – eller inntil tre medreisende.  

re:member kredittkort

Har du ikke et re:member kredittkort bør du vite at kortet gir deg mange gode fordeler. I tillegg til de nevnte, kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt og opptil hele 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det er ingen årsavgift på kortet, verken første eller påfølgende år.

Les mer om de gode fordelene med re:member kredittkort.  

re:member kredittkort:
Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.