remember-fordeler2.jpg

re:member kredittkort: Eff. rente 30,33 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

 

8 gode fordeler med re:member kredittkort

Eff. rente 30,33 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Har du et kredittkort fra re:member, eller ønsker å søke om et, og lurer på hva som er fordelene med kortet? Her er 8 gode fordeler du burde vite om.

 1. Opptil 150 000 kroner i kreditt
  Uansett om du ønsker en ferietur eller en oppgradering av hjemmet ditt, kan det lønne seg å bruke et kredittkort når du betaler. Søker du om kredittkort fra re:member kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt. Hvor mye du får innvilget avhenger av en individuell kredittsjekk av økonomien din. 
   
 2. Opptil 45 dagers rentefri kreditt
  Med re:member kredittkortet kan du få inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. For å forklare litt nærmere: Dersom du har valgt forfallsdato den 15. vil du motta faktura på alt du har brukt kortet til i måneden før. Fakturaen genereres ca. 15 dager før forfall. Bruker du kortet dagen etter at fakturaen er generert, oppnår du 45 rentefrie dager. Bruker du kortet dagen før, oppnår du 15 rentefrie dager.

 3. Ingen årsavgift
  Med et re:member kredittkort betaler du ingen årsavgift på kortet, verken første eller påfølgende år. Du betaler heller ingenting i varekjøpsgebyr, etableringsgebyr eller efakturagebyr. Ønsker du et tilleggskort, kan du bestille det uten ekstra kostnader.

 4. 32 millioner brukersteder verden over
  Mastercard er verdens mest aksepterte kort, og med et re:member kredittkort i lommeboka kan du handle varer og tjenester ved over 32 millioner brukersteder verden over – det gjelder både fysisk i butikk og ved netthandel.

 5. Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
  Det er ingen tvil om at reiseforsikring er det smarteste du kan ha med deg på en reise, og ved å betale over 50 % av reisens transportkostnader med kredittkortet ditt fra re:member får du reise- og avbestillingsforsikring inkludert.
  Forsikringen gjelder både deg, ektefelle eller samboer, samt hjemmeboende barn under 21 år – eller inntil tre medreisende.
    
 6. Sikker netthandel
  Det er liten tvil om at netthandel er både enkelt og tidsbesparende. Du kan shoppe på nett, bestille tjenester eller reiser med bare noen få tastetrykk, men det lusker flere farer på internett. Om du opptrer sikrere på nettet minsker risikoen, og den tryggeste og mest effektive betalingsmåten er å bruke internasjonale kredittkort som re:member. Les mer om sikkert kortbruk på netthandel.

 7. Gode rabatter på netthandel  
  En av re:member kredittkort sine største fordeler er kanskje fordelsprogrammet re:member reward. Denne unike fordelen får du ikke med et vanlig bankkort. Med opptil 20 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker er det store beløp å spare. Her finner du kategorier som Bil og motor, Design og interiør, Klær og mote, Hotell og feriehus, Reise og fly, samt Leiebil.

 8. Hold oversikt med re:member appen
  Som re:member-kunde kan du med re:member app en få god oversikt over saldoen din, transaksjonene dine, og du kan til og med søke om økt kredittgrense på kortet ditt fra appen.

Appen kan lastes ned på App Store eller Google Play. For å aktivere den kan du benytte deg av BankID eller BankID på mobil, og deretter fylle ut aktiveringskoden i appen. Når det er gjort velger du en personlig firesifret PIN-kode, og appen er klar til bruk!

Søk om kredittkort

 

re:member kredittkort: Eff. rente 30,33 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.