kredittkort-best-i-test.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 30,33 %,
15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Gjør din egen test av kredittkort

Når du skal sammenligne og teste kredittkort må du huske å lese den lille skriften. 

Er du på jakt etter et kredittkort? Da har du sikkert tatt deg en tur på nettet og undersøkt. Du har sikkert også raskt funnet ut at at det er vanskelig å finne frem i jungelen av tilbydere – og “best i test”. 

Hvilket kredittkort som er best for deg avhenger nemlig av hva du skal bruke det til og hvilke ønsker du har. Er du mest opptatt av høy kreditt, lav rente, gode bonusordninger, lang rentefri periode eller en trygg reiseforsikring? 

Hvilken kreditt tilbys?

Mange kredittkort har en kredittgrense på 50 000 kroner, og noen tilbyr deg inntil 150 000 kroner. Her må du igjen tenke på hva du skal bruke kortet til – er det til oppussing, kjøp av hvitevarer eller en deilig ferie? Jo høyere kredittrammen er, desto større er sjansen for at du har finansieringen klar om det kommer store utgifter, uansett om de er planlagt eller ikke. 

Har du kredittkort hos re:member kan du få en kredittramme på inntil 150 000 kroner. Bare husk at kredittgrensen du får avhenger av en individuell vurdering.

Hvilke bonusordninger er inkludert i kredittkortet?

Bonusordninger kalles gjerne cashback eller reward, og gir deg rabatter når du handler. Det finnes mange ulike programmer, noen gir deg rabatter i et utvalg nettbutikker, andre i fysiske butikker eller restauranter. 

Med re:member black kredittkort får du tilgang til fordelsprogrammet re:member reward som gir deg inntil 20 % rabatt i over 200 nettbutikker. Her kan du du spare store beløp på blant annet reiser, elektronikk, sportsutstyr, klær og sko fra en lang rekke anerkjente merkevarer. 

Hvor lang rentefri periode kan jeg få?

Den rentefrie perioden er viktig, da den kan være avgjørende for om du klarer å betale regningen i tide og dermed unngå renter. Enkelte kredittkort tilbyr deg inntil 30 dager rentefri periode, men dette kan i mange tilfeller være for kort tid – spesielt om du har hatt store utgifter. Du bør derfor velge et kredittkort som gir deg gir deg lengre frist, om dette er viktig for deg.

re:member kredittkort har inntil 45 dagers rentefri kreditt. Har du valgt forfallsdato den 15., vil du motta faktura på alt du har brukt kortet til i måneden før. Fakturaen genereres ca. 15 dager før forfall. Bruker du kortet dagen etter at fakturaen er generert, oppnår du 45 rentefrie dager. Bruker du kortet dagen før, oppnår du 15 rentefrie dager.

Er reiseforsikring inkludert i kredittkortet?

Det er dessverre en utbredt misforståelse at alle kredittkort tilbyr reiseforsikring. Her må du derfor undersøke nøye, slik at du ikke havner i trøbbel når du er på ferie – eller må avbestille den. 

Er du glad i å reise, kan re:member black være kredittkortet du bør skaffe deg. Da er både reise- og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler minst halvparten av transportkostnadene med kortet. Et stort pluss er at forsikringen også gjelder for ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 21 år – eller inntil tre medreisende. 

Hvilke renter har kredittkortet?

Når du skal ha kredittkort, ser du at de har to typer renter – nominell og effektiv. Den nominelle viser kun renten, mens den effektive inkluderer alle gebyrer. Det er altså denne du må kjenne til, da den forteller deg hva den faktiske renten er.

Renten på kredittkort ligger ofte rundt 25 %, og på noen kan den være over 30 %. Det beste er selvsagt å betale regningen i tide slik at det ikke påløper renter, men noen ganger kan det være vanskelig. Da er det smart å ha et kredittkort med så lav rente som mulig. 

Velger du kredittkortet re:member gold får du en av markedets laveste renter – 18,85 % nominell og 23,81 % effektiv. Det kan spare deg for mye penger. 

Hvilket kredittkort kommer best ut i testen?

Er du fortsatt usikker på hvilket kredittkort som er vinneren i din egen “best i test”? Uansett hva som er viktig for deg basert på dine ønsker når du skal velge, kan et kredittkort fra re:member være et godt alternativ. 

Du kjenner allerede til mange gode fordeler som kredittgrense på inntil 150 000 kroner, betalingsutsettelse på inntil 45 dager og re:member reward i over 200 nettbutikker. Vi legger også til at med kredittkort fra re:member betaler du heller ingen årsavgift – og du kan bruke Apple Pay.

Så i tillegg til alle fordelene begge kortene gir, må du kanskje stille deg selv det avgjørende spørsmålet om hva som er viktigst for deg for å kåre vinneren – er det reise- og avbestillingsforsikringen du får med re:member black, eller er det den lave renten du får med re:member gold

Søk om re:member black kredittkort / Søk om re:member gold kredittkort